Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 15 Tl Premium Hakkında!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar Konuları Okudum.Karşılaştığım Duruma Bıraz Yakın.Bir Sanal Güvenlik Şirketinde Çalışıyorum.Şirketimizin Toplam 12 Ülkede Yeri Vardır.Sitemize yüksek seviyede bir hacker tarafından saldırı düzenlenmiştir.Yasal Yollara başvurduk 5500 Tl lik bir tazminat ödemek zorunda kaldı şahıs.Dolandırılan arkadaşlara söylemek istediğim bir an önce harekete geçmeleri.15 Tl nin 5 10 Katı Tazminat Alabilirler Kişiden (Sağlam delilleri ve boş vakitleri varsa tabi)
boş vakit bölümüne katılıyorum çünkü savcılık işleri çok zaman alıyor bu ülkede. Resmen eziyet. O işler kolaylaşsa her gün birini dava ederim.
(06-16-2010 07:42 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]boş vakit bölümüne katılıyorum çünkü savcılık işleri çok zaman alıyor bu ülkede. Resmen eziyet. O işler kolaylaşsa her gün birini dava ederim.

haha Big Grin Hayirdir o kadar cok mu dolandirliyormsun Big Grin

hmm, 18'den kücük olanlarda savciliga basvurabilir mi??
(06-16-2010 07:44 PM)sp0ng3b0b Yazılan: [ -> ]
(06-16-2010 07:42 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]boş vakit bölümüne katılıyorum çünkü savcılık işleri çok zaman alıyor bu ülkede. Resmen eziyet. O işler kolaylaşsa her gün birini dava ederim.

haha Big Grin Hayirdir o kadar cok mu dolandirliyormsun Big Grin

hmm, 18'den kücük olanlarda savciliga basvurabilir mi??

Tabiki ama veli bilgisi dahilinde
Evet . Tanıdıklarıma oldu gerekli işlemi başlattılar Smile
Benim arkadaşı hırsız sanıp dövdüler çocuk 6 ay savcılık mahkeme uğraştı adamdan tazminat bile alamadı para + vakit kaybı daha ilerisi sağlık kaybı gereksiz insanlar için değmez zaten büyük bir meblada değil...

TaTy

Bu 15 tl ye premium hakkında bir daha konu açmayın ...
Referans Adresler