Bence bu crosshair 4.Crosshack e benzemiyor.
char adlarına söyle mal mal adlar koymuyorlarmı sinir oluyorum ya bide gidiyo o mal ada gold pre çekiyor ve bide gold pre çekiyor hack yapıyor çıldırmamak elde değil.Hack yapanların hiç birini anlamıyorum zaten.
(06-16-2010 06:08 PM)wark1nq1 Yazılan: [ -> ]Bence bu crosshair 4.Crosshack e benzemiyor.
Hala ne diyosun . Adam RESMEN Hacker . Video bile çektik . Crosshair 4 olsa yine bitişik gözükmez
Güzel kanıt.Ticket atılması gerek.
Hasanda Crosshair 4 varsa eğer herifte gözükür yok ise gözükmez ilk baştaki cross hair gözükür ayrıca fark ettiyseniz yürürken cross büyümüyor vururken büyümüyor video ya daha dikkatli bakın lütfen
(06-16-2010 06:21 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ] (06-16-2010 06:08 PM)wark1nq1 Yazılan: [ -> ]Bence bu crosshair 4.Crosshack e benzemiyor.
Hala ne diyosun . Adam RESMEN Hacker . Video bile çektik . Crosshair 4 olsa yine bitişik gözükmez
Ya crosshair4 de bitişik görünür diye bi duyuru yapılmıştı.O yüzden olmayabilir dedim.
umarım atılır..

Böylelerini Oyunda Barındırmamak Lazım ama malesef Her oyunda Karşımıza çıkıyolar ...!
(06-16-2010 06:08 PM)wark1nq1 Yazılan: [ -> ]Bence bu crosshair 4.Crosshack e benzemiyor.
Adamdaki Crosshair 4 bizde nasıl görünsünn belli işte Hilebazz