Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: asdfasga00 Cross Hacker [ Video ]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
23 lv ve GOLD Premiuma sahip .

Umarım bu video ticket atılır !

http://www.xfire.com/video/2de825/
Bence bu crosshair 4.Crosshack e benzemiyor.
char adlarına söyle mal mal adlar koymuyorlarmı sinir oluyorum ya bide gidiyo o mal ada gold pre çekiyor ve bide gold pre çekiyor hack yapıyor çıldırmamak elde değil.Hack yapanların hiç birini anlamıyorum zaten.
(06-16-2010 06:08 PM)wark1nq1 Yazılan: [ -> ]Bence bu crosshair 4.Crosshack e benzemiyor.

Hala ne diyosun . Adam RESMEN Hacker . Video bile çektik . Crosshair 4 olsa yine bitişik gözükmez
Güzel kanıt.Ticket atılması gerek.
Hasanda Crosshair 4 varsa eğer herifte gözükür yok ise gözükmez ilk baştaki cross hair gözükür ayrıca fark ettiyseniz yürürken cross büyümüyor vururken büyümüyor video ya daha dikkatli bakın lütfen
(06-16-2010 06:21 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]
(06-16-2010 06:08 PM)wark1nq1 Yazılan: [ -> ]Bence bu crosshair 4.Crosshack e benzemiyor.

Hala ne diyosun . Adam RESMEN Hacker . Video bile çektik . Crosshair 4 olsa yine bitişik gözükmez

Ya crosshair4 de bitişik görünür diye bi duyuru yapılmıştı.O yüzden olmayabilir dedim.
umarım atılır.. Angry
Böylelerini Oyunda Barındırmamak Lazım ama malesef Her oyunda Karşımıza çıkıyolar ...!

Adamdaki Crosshair 4 bizde nasıl görünsünn belli işte Hilebazz
Referans Adresler