06-16-2010, 02:09 PM
evet arkadaslar 9 ay once gereksız yere 69 lvl carım lvl dusmustu.ondan sonra 99.99 kd li airlord007 carım son 5 ay hıc gırmemem ragmen banlandı.sımdı de _bombaci_ nıcklı carım ban yedı allah askına nedır bu ya.yaw zaten tatıle gelmısım ne zamandır oyuna gırmıorm bı gecen gun ızmır bulusmasında gırmıstm 1 2 saat oynayıp cıkmıstık.
zaten bellıydı cunku hangı cqc odasına gırsem her goren bombacı hack , bombaci ne kadar sure opk odalarında kastın, vb. cumleler..
anasını sattıgımın oyununda adam 60 70 lvllerde opk odalarından cıkmaz
lvl kasar.level dusmez neden? cunku admın gelınce oyundan atan bı dalgası varmıs.anasını satam bız hakkımızla gırerız adam akıllı oynarız ota boka car gıder.
227 0 turkıye rekorunu kırınca sırf bu gm ler kım oldugumuzu nasıl oynadıgımızı bılmeden hack sanmasın dıye gıdıp gamersfirst ana foruma ss koymustum konu acmıstım.
cok cok cok adaletsız bı oyun ve sıstem.harcadıgımız paranın haddı hesabı yok.
3 yıl once retaıl geldı turkıye ye kaan dan ılk alanlardan bırydım .yıllarca kafede kastım carımı.ne ıcın bunun ıcınmı
neyse ıyı forumlar
zaten bellıydı cunku hangı cqc odasına gırsem her goren bombacı hack , bombaci ne kadar sure opk odalarında kastın, vb. cumleler..
anasını sattıgımın oyununda adam 60 70 lvllerde opk odalarından cıkmaz
lvl kasar.level dusmez neden? cunku admın gelınce oyundan atan bı dalgası varmıs.anasını satam bız hakkımızla gırerız adam akıllı oynarız ota boka car gıder.
227 0 turkıye rekorunu kırınca sırf bu gm ler kım oldugumuzu nasıl oynadıgımızı bılmeden hack sanmasın dıye gıdıp gamersfirst ana foruma ss koymustum konu acmıstım.
cok cok cok adaletsız bı oyun ve sıstem.harcadıgımız paranın haddı hesabı yok.
3 yıl once retaıl geldı turkıye ye kaan dan ılk alanlardan bırydım .yıllarca kafede kastım carımı.ne ıcın bunun ıcınmı
neyse ıyı forumlar