Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: neden hep biz ? ( oyunu bırakıyorum)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
evet arkadaslar 9 ay once gereksız yere 69 lvl carım lvl dusmustu.ondan sonra 99.99 kd li airlord007 carım son 5 ay hıc gırmemem ragmen banlandı.sımdı de _bombaci_ nıcklı carım ban yedı allah askına nedır bu ya.yaw zaten tatıle gelmısım ne zamandır oyuna gırmıorm bı gecen gun ızmır bulusmasında gırmıstm 1 2 saat oynayıp cıkmıstık.
zaten bellıydı cunku hangı cqc odasına gırsem her goren bombacı hack , bombaci ne kadar sure opk odalarında kastın, vb. cumleler..

anasını sattıgımın oyununda adam 60 70 lvllerde opk odalarından cıkmaz
lvl kasar.level dusmez neden? cunku admın gelınce oyundan atan bı dalgası varmıs.anasını satam bız hakkımızla gırerız adam akıllı oynarız ota boka car gıder.
227 0 turkıye rekorunu kırınca sırf bu gm ler kım oldugumuzu nasıl oynadıgımızı bılmeden hack sanmasın dıye gıdıp gamersfirst ana foruma ss koymustum konu acmıstım.
cok cok cok adaletsız bı oyun ve sıstem.harcadıgımız paranın haddı hesabı yok.
3 yıl once retaıl geldı turkıye ye kaan dan ılk alanlardan bırydım .yıllarca kafede kastım carımı.ne ıcın bunun ıcınmı Ss.gif
neyse ıyı forumlar
Geçmiş olsun Ss.gif K2 gene saçmalamaya başladı Ss.gif
Elden ne gelir?Ss.gif
Gecmis olsun
Ticket atıp ana bacı kaysak ?
-Geçmiş Olsun abi.
Geçmiş olsun abi üzüldüm vallahi ya yazık oluyor o kadar emek boşa gidiyor.. Sad
Benide banladı hemde hacktan değil Angry
Geçmiş olsun reis ...
(06-16-2010 02:22 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Benide banladı hemde hacktan değil Angry
Geçmiş olsun reis ...

gercı bende neden banlandıgını bılmıorm.yanı hackten mı yada baska bısey mı az once gordm hesap blocke olmus ıste Ss.gif

SametKARA

Geçmiş Olsun Kardeşim.
durup duruken banlamıyorlar elbet bir sebebi vardır. merak ettiğim bu kadar emek verilen hesaplara verilen bu cezaların nedenlerinin yeterliliği.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler