Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Türkiye Haber Bülten=Günlük Bülten...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: 128pxtelevisionsvg.png]

Merhaba sayın wtv izliyicileri...Ben Sunucunuz Dorukhan Ömer Akay...

Günlük bültenimiz hemen başlıyorum....

İlk haberimiz marien'in koptukgari köyünden...

köyde 3-5 apaçi apaçilik yapıp dans ederken bir anda birbirilerine çarpıp bayıldılar 2 tanesinin kaşı patladı diğerleri ise havale geçirip canavar görmekte Sad Aileleri çok kötü durumda aldığımız bilgilere göre iyileşecekleri söyleniyor fakat bir tanesi'nin daha toplanamıyacağı söyleniyor.Muhabirimiz Atakan'ın soruları ardından şimdi kameramanımız Tamerk'in görüntüsü:
[Resim: screenshot004h.jpg]

-------------------------------------------------------------------------------------

Şimdiki haberimiz ise marien merkez'den bir haber...
Bir akraba evliliği sonucunda bir çocuk doğdu karnından bir sniper çıktı evet garip tırstım akşam ayıcığım momi'ye sarıldım çok korktum işte Tamerk'in bayılmadan önceki görüntüsü:
[Resim: screenshot005qg.jpg]

-----------------------------------------------------------------------------------
EVET SAYIN SEYİRCİLER BİR HABERİN DAHA SONUNA GELDİK.YARIN GENE İLGİNÇ HABERLERİMİZLE BERABER OLACAĞIZ HABERİNİZ OLSUN REYTİNGLERİMİZ AŞK-I MEMNUN'U GEÇMİŞ GEÇEN KIVANÇ TATLITUĞ ARIYIP KÜSTÜĞÜNÜ SÖLEDİ BİHTERDE ÜZÜLMÜŞ ARTIK ÖYLE SAHNELER OLMICAKMIŞ REYTİN OLMIYORMUŞ Smile Smile

Ss Yardımından dolayı forumdaki kardeşimiz lpkaan a çok teşekkürler...
saat 03.09 = Günün haber bülteni Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin o saat te 1 kişi bile haber bülteni izlemiyordur Big Grin
-Olum bu apaçiler niye ölmedi Daha önceden herkez ölüyordu Sad
-Vayy senin oyuncak ayın momi mi var ?? Big Grin VAyyy gocum benimm Big Grin
Tabi Oluuuum Big Grin
Way be Momi gel bu akşam Dabbe 2 yi izledim benim yanımda durBig Grin
(06-16-2010 03:50 AM)The HeaDsHoT Yazılan: [ -> ]Way be Momi gel bu akşam Dabbe 2 yi izledim benim yanımda durBig Grin

eheh bence uyuma bu akşam git film flan izle ama korku filmi olmasın komedi izle Big Grin
çok istiorm ama yarın iş war
geçmiş olsun o zaman Big Grin
Oyuncak ayı momi victory.gif Big Grin
güzel olmuş Big Grin
Daha iyilerini bekliyorum. Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler