Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Turkiye Haber Bülteni == Karışık Bülten
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[Resim: 128pxtelevisionsvg.png]

Merhaba sayın Warrock Türkiye tv izliyenleri.Gene yepyeni haberlerle karşınızdayız.

Warrock un khali bölgesinde yaşıyan C. K. tam 8 yıldır kızsızdı ve kızsızlık a dayanama dı ve yerle ilişkiye girdi.
Yerle ilişkiye geçerkenki görüntüsü: [Resim: screenshot116z.jpg]
Yer 3 4 ay sonra baya kabardı ve tam 9 ay sonra işte : [Resim: screenshot114p.jpg]
Yer ile C. K. nın nurtopu gibi bir asolt u oldu.Neyazıkki böyle şeyler günümüzde olabiliyor efendim.

Ve sırada ki haberimiz çok ilginç bi haber sayın Warrock Türkiye tv severleri.
Geçen günlerde G.A. ben uçabiliyorum demişti fakat biz onu delidir diye kaale almamıştık.Fakat geçen gün onun yanındaydık ve tam 1500 feet yükseklikteki md500 den atladı ve hayla yere inmedi sayın seyirciler.Hayla havada duruyor.İşte buda uçarken ki görüntüsü : [Resim: screenshot124n.jpg]
md500 den atladıktan sonra md500 le öyle etrafı geziniyorduk ve karşımıza G.A çıktı. [Resim: screenshot111o.jpg] Hemen yanına gittik ve Sorduk Kanatsız pervanesiz nasıl uçabiliyorsunuz diye oda bize yeteneklerinin Allah vergisi olduğunu söyledi.Eheh garip sevgili izliyenler

Ve sırada üzücü bir haberimiz var sayın Warrock Türkiye Tv severler. Sad

Pargonada Uçaksavarlı tank kullanan engineer hızını alamadı ve duvara girdi sayın serverler Sad . Kazada 1 engineer 2 medic 3 assolt 2 sniper 1 de heavy trooper hayatını yitirdi Sad İşte buda kazadan bir an : [Resim: screenshot117c.jpg]

Ben sunucunuz Berk Ali Çiloğlu Bugunde bültenimizin sonuna geldik Sad yarında birlikte olalım , Kimselere vermeyin.İyi akşamlar.
yarın yine beraberiz kimseye vermeyiz Smile
M.A.BİRAND Wink
k.bakma ama iyi olmamış be Big Grin Yinede emek var ama Smile
(06-16-2010 02:05 AM)ozback Yazılan: [ -> ]k.bakma ama iyi olmamış be Big Grin Yinede emek var ama Smile
Bro söleseydin keske 3-5 bir şey katardım bende tamamen sağlam olurdu Big Grin
(06-16-2010 01:35 AM)icem0nster Yazılan: [ -> ]yarın yine beraberiz kimseye vermeyiz Smile
M.A.BİRAND Wink

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Emek vermişsin emeğe saygı.DOST
Yer vs Assault ? Lol Big GrinBig Grin
Arkadaşlar eğer mod olursam bu bölümde bazı düzenlemeler yapıcam Ss.gif bazen cıvkını çıkartıyorlar Ss.gif(Berk değil)
Referans Adresler