Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Çalınan account'lar ile ilgili ticket.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
inanmama durumu yoktu Big Grin sadece ne yaptığını merak ettim =)
kodları bilmeyen takla.. Big Grin
Ben gönderdim esn kodları falan herşey tamam da benden 3 tane gizli soru cevabı istemişler charı açarken 1 tane gizli soru cevabı veriyoruz onu gönderdim ticket ı kapatmışlar?
(01-20-2010 11:41 PM)Mechaasker Yazılan: [ -> ]Ben gönderdim esn kodları falan herşey tamam da benden 3 tane gizli soru cevabı istemişler charı açarken 1 tane gizli soru cevabı veriyoruz onu gönderdim ticket ı kapatmışlar?

tolga'Nın belittiği gibi ordaki sorulardan 3 tanesini seçip istediğin cevap ile yollaman lazımdı.
tolga aferin Smile yanlız benim bildiğim kadarıyla çalındı çarım yetiş ya k2 yetiş ya admin tarzı ticketlar prosesde geri sıralara atılıyor yada pek gerekli ilgi gösterilmiyor onun yerine o accountun esn kodları yardımıyla sadce gizli sorusunu değistirme talebinde bulunmak daha mantıklı Smile
İyi Konu Teşekürler.
Teşekkürler...
(01-21-2010 11:12 AM)j0k3r Yazılan: [ -> ]tolga aferin Smile yanlız benim bildiğim kadarıyla çalındı çarım yetiş ya k2 yetiş ya admin tarzı ticketlar prosesde geri sıralara atılıyor yada pek gerekli ilgi gösterilmiyor onun yerine o accountun esn kodları yardımıyla sadce gizli sorusunu değistirme talebinde bulunmak daha mantıklı Smile

Ben sadece talep üzerine böyle bir şey hazırladım.Smile Zaten account'un geri alınabileceğine dair bir şey söyleme şansımız yoktur. Smile
teşekkürler
arkadaşlar tickete cevap nasıl ( nereye ) geliyor ?
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler