Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ticket cevabm translate pls
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
İngilizcem iyidir anladım aslında ama yine de çevirin lütfen.Hack rapor etmiştim de..

Greetings kubibrk,

Thank you for contacting the War Rock Customer Support Team! We appreciate you taking the time to contact us.

We sincerely appreciate your efforts in helping to keep this game fair and fun for everyone. Rest assured we are investigating on this report and will take appropriate action. Due to our Privacy Policy, please understand we cannot disclose any action taken upon the referred account. We apologize for any inconvenience this may have caused. We appreciate your patience and understanding.

Thank you for your support and for choosing GamersFirst!
(06-15-2010 05:13 PM)torkibu Yazılan: [ -> ]We sincerely appreciate your efforts in helping to keep this game fair and fun for everyone. Rest assured we are investigating on this report and will take appropriate action. Due to our Privacy Policy, please understand we cannot disclose any action taken upon the referred account.
"Bu oyunu herkes için eğlenceli ve adil tutmak için gösterdiğiniz çabayı içtenlikle takdir ediyoruz. Emin olun ki, bu raporu inceliyoruz ve uygun olan işlemi yapacağız. Gizlilik Politakımızdan dolayı, lütfen anlayın ki; bahsi geçen account ile ilgili yapılacak herhangi bir işlemi bildiremeyiz."

Önemli olan kısmı sanırım burası.
(06-15-2010 05:19 PM)Ege-TR Yazılan: [ -> ]
(06-15-2010 05:13 PM)torkibu Yazılan: [ -> ]İngilizcem iyidir anladım aslında ama yine de çevirin lütfen.Hack rapor etmiştim de..

We sincerely appreciate your efforts in helping to keep this game fair and fun for everyone. Rest assured we are investigating on this report and will take appropriate action. Due to our Privacy Policy, please understand we cannot disclose any action taken upon the referred account.
"Bu oyunu herkes için eğlenceli ve adil tutmak için gösterdiğiniz çabayı içtenlikle takdir ediyoruz. Emin olun ki, bu raporu inceliyoruz ve uygun olan işlemi yapacağız. Gizlilik Politakımızdan dolayı, lütfen anlayın ki; bahsi geçen account ile ilgili yapılacak herhangi bir işlemi bildiremeyiz."
Eyvallah bir cümle hariç hepsini anlamışım Smile
Gerekli işlem uygulanacak fakat gizliliğimizden doalyı yapılanları size söyleyemeyiz .
Ben opk hack yolladım bişi yapmadılar 3 ay oldu geçen odama girdi Smile
Önemli değil. Smile
(06-15-2010 05:22 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Gerekli işlem uygulanacak fakat gizliliğimizden doalyı yapılanları size söyleyemeyiz .
Len sen neden maydanoz oluyon herşeye. Tongue Big Grin
(06-15-2010 05:23 PM)Ege-TR Yazılan: [ -> ]Önemli değil. Smile
(06-15-2010 05:22 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Gerekli işlem uygulanacak fakat gizliliğimizden doalyı yapılanları size söyleyemeyiz .

Big GrinBig Grin
Big Grin Big Grin Big Grin

Ne diyon la gel bakam ts ye Big Grin
En azından (ç)almış/yapmış olduğunuz çevirinin kime ait olduğunu belirtseydiniz.. Wink
Referans Adresler