Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Turkiye Haber Bülteni == Cantumirada Büyük Kaza!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba Sevgili Seyirciler,
Bugün Öğlen 13:00 Sularında Cantumirada Terör Örgütü NİU Tarafından Derberan Helikopteri Düşürüldü. Olay Sırasında Pilot Umur Akan Olay Yerinde Hayatını Kaybetti. İçerideki 4 Asker Acil Olarak Hastaneye Kaldırıldı.

İşte Olay Yerinden Görüntüler;

[Resim: 2097.jpg]

2. Haberimiz Yine Acı Bir Haber...

Sevgilisi Hayatını Kaybedince Kendini Alkole Vuran Derberan Komutanı Akın Çetin,
Aşırı Hız Ve Alkol Etkisi İle Direksiyon Hakimiyetini Kaybederek Bariyerlere Girdi. Yinede Duramayan Akın Çetin, 2 Kere Daha Takla Atarak Durabildi. Malesef Akın Çetin Arabadan Fırlayarak Olay Yerinde Hayatını Kaybetti. Tüm Derberan Ordusuna Ve Ailesine Baş Sağlığı Diliyoruz.

Olay Yerinden Görüntüler ;
[Resim: 2116.jpg]

Yarın Kimseye Söz Vermeyin Başka Bişide Vermeyin Yine Aynı Saatte Görüşmek Üzere. Esen Kalın Big Grin
zuahhahahha Big Grin Ben içki içmem fetocuyum Big Grin
Yarılara acil şifalarBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Yarın Kimseye Söz Vermeyin Başka Bişide Vermeyin Yine Aynı Saatte Görüşmek Üzere

Buraya koptum Big GrinBig Grin
(06-15-2010 01:30 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Yarın Kimseye Söz Vermeyin Başka Bişide Vermeyin Yine Aynı Saatte Görüşmek Üzere

Buraya koptum Big GrinBig Grin

totos.giftotos.gif
Kanka sağlam olmuş Big Grin İşte Warrock TV nin elemanı olduğu belli bro sağlam haber Wink
(06-15-2010 01:40 PM)Prime Yazılan: [ -> ]Kanka sağlam olmuş Big Grin İşte Warrock TV nin elemanı olduğu belli bro sağlam haber Wink

Eyvallah Kardeşim Yolunuzdan Geliyoruz İşte ^^^DOST
Resimler acilmiyor bende.
En güzeli Dorukhan'ınkiler Smile
(06-15-2010 02:01 PM)torkibu Yazılan: [ -> ]En güzeli Dorukhan'ınkiler Smile

Berkem'le ben aynıyız oda wtv de oda ss atıyor ben hikayelere yardım ediyorumvictory.gif Ama oda bizden wtvvictory.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler