06-15-2010, 12:56 AM
Fos haber bülteninden hayırlı akşamlar..
Ben sunucunuz AykunB
Bu akşam Khali meydanında dolaşırken birde ne göreyim?
Ünlü sanatçı Şükriye Hasan'ın sevgilisi olarak tanıdığımız Ahmet beyi meydanda kutunun içine saklanmaya çalışırken bulduk..
Geçen günkü görüntülerimizi Şükriye hanım yanınlamamızı istememişti..
Ahmet beyin Selma hanımla şok görüntülerini bulup Şükriye hanıma göndermiştik ve öbürsü gün ayrılık haberını almıştık..
Bunun üzerine Ahmet bey gruruna yedirememiş olsa gerek sen kimsin de beni terkedicen ben terkediyorum ulen diyerek Şükriye hanımın evini basmıştı..
Fakat ne oldu biliyor musunuz? Yumurtalı saldırıya uğradı.
Görüntüleri yakında..
Bunun üzerine grurum kırıldı diyerek borudan atlayan Ahmet bey hastaneye kaldırıldı.. Çıktığında yine aynı yere giderken baktık yerde yatıyor..
Arabası yook evi yok barkı yok kimse bakmıyor perişan garibim
Gittik yanına ve sorduk..
Dedik napıyosunuz?
Tek cevabı içimizi burktu..
Bu utançla yasıyamam.. Artık benım yerim kutuların yanı..
İşte görüntü ! :
![[Resim: screenshot000t.jpg]](http://img811.imageshack.us/img811/3885/screenshot000t.jpg)
Uploaded with ImageShack.us
Ne yaptıysak cıkartamadık kafasını..
Nasıl sokmuşsa
Ben aykunB iyi akşamlar !
Ben sunucunuz AykunB
Bu akşam Khali meydanında dolaşırken birde ne göreyim?
Ünlü sanatçı Şükriye Hasan'ın sevgilisi olarak tanıdığımız Ahmet beyi meydanda kutunun içine saklanmaya çalışırken bulduk..
Geçen günkü görüntülerimizi Şükriye hanım yanınlamamızı istememişti..
Ahmet beyin Selma hanımla şok görüntülerini bulup Şükriye hanıma göndermiştik ve öbürsü gün ayrılık haberını almıştık..
Bunun üzerine Ahmet bey gruruna yedirememiş olsa gerek sen kimsin de beni terkedicen ben terkediyorum ulen diyerek Şükriye hanımın evini basmıştı..
Fakat ne oldu biliyor musunuz? Yumurtalı saldırıya uğradı.
Görüntüleri yakında..
Bunun üzerine grurum kırıldı diyerek borudan atlayan Ahmet bey hastaneye kaldırıldı.. Çıktığında yine aynı yere giderken baktık yerde yatıyor..
Arabası yook evi yok barkı yok kimse bakmıyor perişan garibim

Gittik yanına ve sorduk..
Dedik napıyosunuz?
Tek cevabı içimizi burktu..
Bu utançla yasıyamam.. Artık benım yerim kutuların yanı..
İşte görüntü ! :
![[Resim: screenshot000t.jpg]](http://img811.imageshack.us/img811/3885/screenshot000t.jpg)
Uploaded with ImageShack.us
Ne yaptıysak cıkartamadık kafasını..
Nasıl sokmuşsa

Ben aykunB iyi akşamlar !