Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: England ~ United Kingdom
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: sanstitreqk.jpg]

Göründüğü gibi burda hem england hemde united kingdom var.
Ben hep United kingdom u İngiltere diye biliyordum acaba yanlış mı biliyorum ? Sad
United kingdom = Büyük Britanya (sozluk oyle diyor) =)
england = ingiltere
ikisi aynı şey
Aslında, United Kingdom hali hazırda bir çok İngiliz tarafından İngiltere'ye karşılık olarak kullanılmakta; amma velâkin, United Kingdom veyahutta diğer bir değişle 'United Kingdom of Great Britian', adada ki tüm devletleri kapsıyor. Bu devletler; Galler, İngiltere, İskoçya ve Kuzey İrlanda'dır.

Umarım, yardımı olmuştur. totos.gif
(06-15-2010 05:34 AM)harum-scarum Yazılan: [ -> ]Aslında, United Kingdom hali hazırda bir çok İngiliz tarafından İngiltere'ye karşılık olarak kullanılmakta; amma velâkin, United Kingdom veyahutta diğer bir değişle 'United Kingdom of Great Britian', adada ki tüm devletleri kapsıyor. Bu devletler; Galler, İngiltere, İskoçya ve Kuzey İrlanda'dır.

Güzel açıklama Smile
Büyük Britanya tanımının içinde iskoçya galler felanda var.
İngiltere United Kingdom ( Büyük Britanya)'nın içinde bir ülke Büyük Britanya'nın içinde 4 Farklı Ülke var bu bir ada
İngiltere
Galler
Kuzey İrlanda
İskoçya
(06-15-2010 05:34 AM)harum-scarum Yazılan: [ -> ]Aslında, United Kingdom hali hazırda bir çok İngiliz tarafından İngiltere'ye karşılık olarak kullanılmakta; amma velâkin, United Kingdom veyahutta diğer bir değişle 'United Kingdom of Great Britian', adada ki tüm devletleri kapsıyor. Bu devletler; Galler, İngiltere, İskoçya ve Kuzey İrlanda'dır.

Bende öyle biliyordum Saol bu bilgin için Smile

Anlamadım Big Grin
Sagolun ogrenmis oldum sayenizde. Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler