01-20-2010, 09:38 PM
Bu akşam içinde 1000 üyeye ulaşma sevincine erişmeden önce sizlere güzel bir iki duyuru yapmak istiyorum. Bildiğiniz gibi Alper (trwarrior) arkadaşımız sitemizden ayrıldı. Kendisini yazın ÖSS'den sonra tekrar aramızda göreceğiz. Yalnız sitemizdeki diğer adminlerin çok yoğun olması nedeniyle siteye admin terfisi yaptık. Malum Kaan Abi hem kendi hayatı hemde forum organizasyonları için epey uğraşıyor, Taha Abi site kodlamalarını yapıyor, Özden abi zaten sponsor
, Murat abi (amorti) askerde, ben öss ye çalıştığımdan her gün daha az giriyorum, Mehmet'te çalıştığı için belli saatlerde siteye girebiliyor. Alperde ayrılınca siteye 2 tane Yardımcı Mod alma kararı aldık.
Bu kişiler;
Oğuz ( vidanjor ) vede Göktüğ ( PredaTorS ) oldular. Kendileri hem bizim tanıdığımız kişiler hemde forumda yararlı olan kişiler olduklarından Admin Kontrol Panelini kullanmalarına izin veriyoruz =)
Bundan sonra Kara Liste, Clan Açma işlemleri, Nickname değiştirme gibi işleri kendileride sizin için yapabileceklerdir.
Hepimize hayırlı vede uğurlu olsun.
Saygılar WTR Ekibi
, Murat abi (amorti) askerde, ben öss ye çalıştığımdan her gün daha az giriyorum, Mehmet'te çalıştığı için belli saatlerde siteye girebiliyor. Alperde ayrılınca siteye 2 tane Yardımcı Mod alma kararı aldık.Bu kişiler;
Oğuz ( vidanjor ) vede Göktüğ ( PredaTorS ) oldular. Kendileri hem bizim tanıdığımız kişiler hemde forumda yararlı olan kişiler olduklarından Admin Kontrol Panelini kullanmalarına izin veriyoruz =)
Bundan sonra Kara Liste, Clan Açma işlemleri, Nickname değiştirme gibi işleri kendileride sizin için yapabileceklerdir.
Hepimize hayırlı vede uğurlu olsun.
Saygılar WTR Ekibi