Ben WarRock oynuyorum fakat ara sıra takılıyor takılıyor dediğimde takılıyor 5 dk. sonra düzeliyor ilk başta arkadaşıma sordum ekran kartının driverını yükledinmi dedi hayır dedim driverını yükle dedi yükledim ama hala takılıyor Vistadada takılıyordu Windows 7 daha hızlıdır diye onu yükledim fakat onda bile takılıyor lütfen yardım edin daha önce bunla ilgili 2 konu daha açtım fakat cevap almadığı için yeni konu açıyorum lütfen yardımcı olun kafayı yiycemmm..!!!

özelliklerini tam olarak yazarmısın gardaşım
kardes pc özelliklerini yazarmısın
işlemci:
Ram:
ekran kartı :
Bilgisayar özelliklerin düşükse takılması normal Ben Windows 7 yükledim oyuna hiç giremiom hata verio
bence birden fazla sebebi olabilir belki sisteminiz yeterli ama soğutmada sorun yaşıyor olabilirsiniz belkide nette sorun olabilir yada arkadaşlarında dediği gibi sistem özellikleri düşük olabilir
İşlemci:Intel® Pentium® 4CPU 3.20GHz
RAM:1,00 GB
Ekran kartı:ATI Radeon x1300/1550 series
Kasanın içini bi'temizle CPU fanını da çıkar üfür müfür

toz vardır düzelmezse Virüs vardır hallederiz
Tamam denicem yinede saol ama nedendir sence eskiden oyuna girerken takılmıyordu artık oyua giriyorum odaya girince yükleme bölümünde takılıyor lütfen yardım ett..!!
Arkadaşımın da masaüstü bilg. var fakat onda hiç takılımıyor bir de şöyle bir sorun var bende bilgisayarın normal ekran kartında takılmıyordu yeni ekran kartının markası ATI radeon x1300/1550 series bunda takılmaya başladı..!!
imzamda msn adresim var ekle rahat rahat açıklayayım