Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: kişisel konu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
sağda solda hakkımda(d3lib0zuk) hack lafları dolaşıyormuş girdiğim odalar da sebepsiz yere küfüre mağdur kalıyorum forumlara pek uğramam arkamdan kulis yapan varsa itinayla bazara artiz yaparım beni bilen bilir demiyeceğim bilmeyene de itinayla öğretilir kim olduğumuz!!
Buluşmaya gelmediğin için Bombacı ( Reis ) sana laf atmaları için rüşvet verdi Big Grin
[ Tabi ki şaka ] . Senle her türlü bazara varımm . Ayıp etmiş bunu yapan gerçekten .
ya sorma okulda proje teslimi vardı o gün onu yetiştirmek için gelemedim çağrıya selamlarımı iletSmile
(06-14-2010 07:28 PM)byhayalet Yazılan: [ -> ]Ayıp etmiş bunu yapan gerçekten .
katılıyorum..Wink

bu arada Artiz mi? ne artizi? artiz ne arar la bazarda ??? Big Grin
(06-14-2010 07:31 PM)j0k3r Yazılan: [ -> ]ya sorma okulda proje teslimi vardı o gün onu yetiştirmek için gelemedim çağrıya selamlarımı iletSmile

Aleyküm selam canın sağolsun Smile Gelseydin güzel olurdu gerçekten .
çok istedim de kısmet değilmişSmile çağrının süprizi neymiş:?
(06-14-2010 07:41 PM)j0k3r Yazılan: [ -> ]çok istedim de kısmet değilmişSmile çağrının süprizi neymiş:?

Söylesem mi Big Grin Hadi söyliyim . Geldi selam verdi seni aradık baya ulaşamadık . Sonra bir kaç bişey anlattı , kalkın gidiyoruz dedi . Bir binanın önünde durdurdu. Asansöre bindirdi 8. katta bi kafe'ye götürdü kola içirdi Big Grin Ama denize sıfırdı . Orda muhabbet ettik , bazı kişilerin kulağını çınlattık . Sonra vapula karşıyaka'ya geçtik . Ordada 3 4 saat takıldık ayrıldık .

Ama nolursa olsun önemli olan real'de tanışmaktı Smile Orçun öv öv bitiremem zaten . O'da başka zamana .
(06-14-2010 07:33 PM)amutaka Yazılan: [ -> ]bu arada Artiz mi? ne artizi? artiz ne arar la bazarda ??? Big Grin

Yapma bunu,yapma bunu ..
(06-14-2010 07:52 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(06-14-2010 07:33 PM)amutaka Yazılan: [ -> ]bu arada Artiz mi? ne artizi? artiz ne arar la bazarda ??? Big Grin

Yapma bunu,yapma bunu ..

Bıktım harbiden totos.gif
Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin tmm bir daha yazmam Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler