Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hesap Statünüz Engellemektedir.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bu nedir anlamadım Ss.gif Kredi kartımla ileriki zamanlarda alışveriş yapacağım ancak bu olduğu sürece alamayacağım galiba Ss.gif
Geçiyo o kalıcı bişi diil arada kafayı yiyo öle bi yazı çıkıyo Big Grin
Bendede oluyordu hesabın ban mı yedi acaba ??? Ss.gif Çünkü benim ban yedi diye hatırlıyorum bi hesap statüne bakarmısın
ya ban yemişsindir ya da msnden aktive etmemişsindir.ya da oyundayken girmişsen eğer göremezsin.
Ama ben daha öncede girmiştim yine böyle birşey çıktı, düzelir dedim bugün yine girdim düzelmemiş olmazsa bi ticket gönderelim.
(06-14-2010 03:46 PM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]ya ban yemişsindir ya da msnden aktive etmemişsindir.ya da oyundayken girmişsen eğer göremezsin.
oyundayım
OYUNDAN çık öyle dene .
Deniyorum.
(06-14-2010 03:46 PM)Ege-TR Yazılan: [ -> ]Ama ben daha öncede girmiştim yine böyle birşey çıktı, düzelir dedim bugün yine girdim düzelmemiş olmazsa bi ticket gönderelim.
(06-14-2010 03:46 PM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]ya ban yemişsindir ya da msnden aktive etmemişsindir.ya da oyundayken girmişsen eğer göremezsin.
oyundayım

oyundan çıkıcaksın yoksa göremezsin Smile
Oyundan çıktım oldu. Teşekkür ederim.

-Kilit.
Oyundan çıkıp dene . Adam ts den bi sorar da öle konu açar ege Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler