Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İlginç bir haber :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bu konu hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum;

İngiliz Times gazetesi, Türk dizileri üzerinden 'Doğu-Batı' analizi yaptı. Ekseni kayan Türkiye'de dizilerin savaşı: Batılı, laik orta sınıf aileler 'Aşk-ı Memnu'yu; Eğitimi yetersiz, miliyetçi genç erkekler ise 'Kurtlar Vadisi: Pusu'yu seyrediyor.

http://msnhaber.ekolay.net/index.asp?url...3fk%3dmsnh

Ben kendi yorumumu katmak istiyorum.
Şimdi,ben aşk-ı memnuyu bu yıl seyretmeye başladım ve fazla merakla izlemiyorum ki kurtlar vadisini hiç izlemedim .
Ama şu var her kurtlar vadisini izleyen öyle değil (benim matematik öğretmenim kurtlar vedisini seyretmektedir Big Grin)ve kadın...:DAma bana kurtlar vadisi denince kabadayı aklıma geliyor Ss.gif Yorumlarınızı bekliyorum!
kurtlar vadisini izlemedim diyosun ama kabayı diyosun izlemeden nasıl karar veriyosun ? Big Grin Aşk-ı memnu bitik bir film ztn ilerde farklı bir kategoriye konulabilir (+18) Big Grin
(06-14-2010 11:22 AM)bymecay Yazılan: [ -> ]kurtlar vadisini izlemedim diyosun ama kabayı diyosun izlemeden nasıl karar veriyosun ? Big Grin Aşk-ı memnu bitik bir film ztn ilerde farklı bir kategoriye konulabilir (+18) Big Grin

+18 mi 1 öpüşme sahnesi +18 ...
sadece öpüşmemi +18 adamın yaptıklarına bak sen neler diyon Big Grin
(06-14-2010 11:27 AM)gagavision Yazılan: [ -> ]
(06-14-2010 11:22 AM)bymecay Yazılan: [ -> ]kurtlar vadisini izlemedim diyosun ama kabayı diyosun izlemeden nasıl karar veriyosun ? Big Grin Aşk-ı memnu bitik bir film ztn ilerde farklı bir kategoriye konulabilir (+18) Big Grin

Şahsen ben onun için izliyorum TongueTongue Tamda 18 yaşındayım ha TongueTongue
yıkıldım Big Grin Big Grin
Big Grin 2 haftası kaldı zaten Smile artık öyle sahneler yine olmaz ... Smile
Aşk-ı Memnu ya +18 diyenler Dexter + How I Meet Your Mother ı izlesinler.
(06-14-2010 11:33 AM)mogazz Yazılan: [ -> ]Aşk-ı Memnu ya +18 diyenler Dexter + How I Meet Your Mother ı izlesinler.

Katılıyorum!!! Smile
(06-14-2010 11:27 AM)gagavision Yazılan: [ -> ]

Sence ne için izliyorlar ? biraz kafayı çalıştır Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler