Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: yardım lütfen!!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Çalınan hesabım için ticket atacam
Örnek ticketta esn kodlarını yazın denilmiş ama kaçtane esn kodu gerekli elimde sadece 2 tane var yeterli olurmu bunlar
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
iyi forumlar...
Her zaman ESN için ilk 6ay diye biliyorum ama elinde kaç tane varsa hepsni atmanda fayda var
kredi kartı ile alışveriş yaptıysan kredi kartı numarası alışveriş tarihi gibi bilgiler de istiyor sanırım.
dostum kaç tane esn kodu olduğu önemli değil bir tane olsun ama son 6 ay içinde alınmış olsun yeter ayrıca arkadaşların da dediği gibi kredi kartıyla aldıysan senden bazı bilgilerini istiyo onları yazıyorsun teğit ediliyo hesabın senin sonra sana gizli soru ve cevap oluşturmanı istiyor ingilizce tabi bütün bunlar onlarıda yazıp gönderdikten sonra hesap sende bende ilk sefer yaptığımda karışık gelmişti ama çok kolay basit kolay gelsin
Dipnot: Hesap Çalınmaz Şifreni Kimseyle Paylaşmadıktan Ve Dikkatli Olduktan Sonra
(06-14-2010 09:50 AM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]dostum kaç tane esn kodu olduğu önemli değil bir tane olsun ama son 6 ay içinde alınmış olsun yeter ayrıca arkadaşların da dediği gibi kredi kartıyla aldıysan senden bazı bilgilerini istiyo onları yazıyorsun teğit ediliyo hesabın senin sonra sana gizli soru ve cevap oluşturmanı istiyor ingilizce tabi bütün bunlar onlarıda yazıp gönderdikten sonra hesap sende bende ilk sefer yaptığımda karışık gelmişti ama çok kolay basit kolay gelsin
Dipnot: Hesap Çalınmaz Şifreni Kimseyle Paylaşmadıktan Ve Dikkatli Olduktan Sonra

katılıyorum
(06-14-2010 09:50 AM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]dostum kaç tane esn kodu olduğu önemli değil bir tane olsun ama son 6 ay içinde alınmış olsun yeter ayrıca arkadaşların da dediği gibi kredi kartıyla aldıysan senden bazı bilgilerini istiyo onları yazıyorsun teğit ediliyo hesabın senin sonra sana gizli soru ve cevap oluşturmanı istiyor ingilizce tabi bütün bunlar onlarıda yazıp gönderdikten sonra hesap sende bende ilk sefer yaptığımda karışık gelmişti ama çok kolay basit kolay gelsin

Evet Arkadaşın Dediği Gibi 6 ay İçinde Alınmış Olması Yeterli
Abi sen premiumlu birisini bul ondan at ticketini . Gerekli cevap gelir . Konu açarsın . Çeviride yardımcı olurum . Elimden geleni yapacağım senin için . Benim charım gitti seninki gitmesin ...
saol hasan ingilizcem var benimde çeviri sorun değil Smile bulurum birilerini.
Yardımınız içiin teşekkürler arkadaslar
İyi forumlar...
Referans Adresler