Arkadaşlar bağzılarınız belki biliyordur game booster kullanmayı.Şimdi game booster'de birleştirme var Warrock dosyalarıyla birleştiriliyor ve biraz uzun sürüyor.bunu herzaman birleştirmeyi beklememek için bir çözüm varmı yani zırt pırt her oyuna girdiğimde birleştirmek istemiyorum
her oyuna girdiğinde değil 1 2 haftada bi kere ama pcn iyi ise kullanma derim.
her oyuna girerken birşleştirmeyeceksin oyun kipine geç var onu yapıcaksın
Birleştirmede WarRock 'u bulamıyorum nasıl oraya ekleyebilirim ?
Bilgisayarım'ın ekran kartı Nvidia 5200 ram 1 GB
sen kullanmalısın PCkolik VarMaster aşağıda resim ekledim ordan bulucaksın.
BU Game Booster'ı WR hack olarak algılamz değil mi?
Ordan tıklıyorum ama WarRock dosyasına girdiğim an WarRock 'un uygulamalısın göremiyorum System dosyaları felan çıkıyor.
Bu gamebooster pc ye zarar veriyor mu peki ?
(06-13-2010 01:06 PM)bustet92 Yazılan: [ -> ]BU Game Booster'ı WR hack olarak algılamz değil mi?
Oyuna girmeden açıcaksın algılaması pcden pcye değişir version 1.1 olmalı güncelleştirme yapmayın. v1.1 de algılamaz
(06-13-2010 01:07 PM)WarMASTER Yazılan: [ -> ]Ordan tıklıyorum ama WarRock dosyasına girdiğim an WarRock 'un uygulamalısın göremiyorum System dosyaları felan çıkıyor.
Bu gamebooster pc ye zarar veriyor mu peki ?
Sistemin çalıştırdığı işlemleri duraklatıyor PCsi kötü olanın kaybedeceği bi'şey yok ama iyi olanlar kullanmasın derim
Hack olarak algılamıyor ve zararınıda hiç görmedim
Başka bir dizin seçmek için tıklıyorum. WarRock.exe gözükmüyor. Sadece dosyalar gözüküyor.Birde benmkinin sürümü 1.4 ondan kaynaklanabilir mi ?