Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Charım hacklenmiştir ...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar 0nehuntr1 adlı charım dün netten girmistim ve hacklendi.Şifresi değistirilmis . Yaptıkları veya yapacaklarından ben sorumlu değilim.
geçmiş olsunSad.Nettende girmeye gelmiyor.Ne yalan söyleyeyim bende keylogger koyup birkaç knight online charı çaldım.
(06-13-2010 11:12 AM)b.kilic Yazılan: [ -> ]geçmiş olsunSad.Nettende girmeye gelmiyor.Ne yalan söyleyeyim bende keylogger koyup birkaç knight online charı çaldım.

Vayy Big Grin Bende knight onlineye baslamayı dusunuyorum . Dies 78 lvl .
geçmiş olsun Smile da imzamı çalmışın
(06-13-2010 11:12 AM)b.kilic Yazılan: [ -> ]geçmiş olsunSad.Nettende girmeye gelmiyor.Ne yalan söyleyeyim bende keylogger koyup birkaç knight online charı çaldım.

çal bakalım çal m045.gif oyunda küfürlerin eksik olmasın charda cal iyi marifet gibi söyle devam et güzel yoldasın totos.gifAngry
(06-13-2010 11:28 AM)kenangunay Yazılan: [ -> ]geçmiş olsun Smile da imzamı çalmışın

Cok begendim Big Grin
(06-13-2010 11:38 AM)KaSırGa__ Yazılan: [ -> ]
(06-13-2010 11:28 AM)kenangunay Yazılan: [ -> ]geçmiş olsun Smile da imzamı çalmışın

Cok begendim Big Grin

Aynen bende çok beğendimBig Grin
Hırsızlıkla eş değer m045.gif
Geçmiş olsun. Sad
Geçmiş olsun
Referans Adresler