Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 13.06.2010 izmir bulusması
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
evet arkadaslar yarın yanı 13.06.2010 saat 13.00 da saat kulesının onunde bulusuruoz gelecekerın ve gelmek ısteyenlerın bılgısıne ....
birbirinizi nasıl tanıyacaksınız Smile
Reis sizi çay bahçesine götürücekSmile
(06-12-2010 09:19 PM)0n3touch-Soner Yazılan: [ -> ]Reis sizi çay bahçesine götürücekSmile

kardesım onlara bı suprız yerım var. hoslarına gıdeceklerıne emınım.super bı yer. güzel bı gun olacak gıbı gozukuo sımdıden Big Grin
Gelmek isterdimde tamda işimin olduğu kısımlar Smile Mağlum okul kapandı Big GrinBig Grin
(06-12-2010 09:34 PM)bombaci Yazılan: [ -> ]
(06-12-2010 09:19 PM)0n3touch-Soner Yazılan: [ -> ]Reis sizi çay bahçesine götürücekSmile

kardesım onlara bı suprız yerım var. hoslarına gıdeceklerıne emınım.super bı yer. güzel bı gun olacak gıbı gozukuo sımdıden Big Grin

umarım düşündüğüm yer değildir "REİS Smile" DOST
kim gelicek belli mi çağrı?
Katılmak isterdim uzak kaçıyor Smile
Güzel olucak güzel , ordayım her daimmmmmmm Big Grin

Gelicekler şunlar galiba .

Ben , Orçun [ More4ction ] , Sharkx35 , Başar [ crazyjazzx ] , Batuhan [ n0ncrazuy ] ,Öz Kardeşim , Reis Big Grin Başka kim geliyo bilmiyorum . Bu kadar galiba . Reis iyi bir sürpriz bekliyorum senden .
(06-12-2010 11:06 PM)j0k3r Yazılan: [ -> ]kim gelicek belli mi çağrı?

Senide bekleriz sniperim benim Big Grin
(06-12-2010 11:06 PM)j0k3r Yazılan: [ -> ]kim gelicek belli mi çağrı?

Senide bekleriz sniperim benim Big Grin
Sizin için mutlu,huzurlu ve hayırlı bir gün olur inşallah istanbulda olunca bizde giderik. Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler