Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock ekran kartındanmı takılıyor..!!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ben WarRock oynarken takılıyor bu sorunu arkadaşımın abisine anlattım ekran kartının driverını yükledinmi dedi bende hayır dedim çünkü ekran kartıyla beraber driver CD'si verilmedi.Ama ATI nın dosyasına girince setup diye bir dosya gördüm bir 32 bit vardı bir de 64 bit vardı ikisinide yükledim ama yinede takıldı aynı masaüstü bilg. arkadaşımdada var ama onun RAM'i 2 GB benim 1GB acaba RAMdenmidir diye düşünüyorum lütfen yardımcı olunSadSadSadSad
Hangi ekran kartını kullanıyorsun?
ATI Radeon x1300/1550 series

TaTy

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

yukarıdaki linkten ekran kartına ve işletim sistemine uygun olan driveri indirip kur.
Ayrıca Warrock'un kasması son gelen hatalı patchdan kaynaklanıyor.Yani senin PC de sorun yoktur.
tamam saol ama zaten ben bu siteden indirip kurdum ama olmadı sen bulup tam linkini koyarmısın lütfen
Aynen son gelen path çok eksik ondan kaynaklanıyor.
son 2 patch den sonra bende de takılmaya başladı oyunun dandikliği bilğisayarlarınıza bahane bulmayın sorun oyundan kaynaklanıyo 100 mgbyt pach atacağına her hafta bakım yapsınlar bos işler uzmanı k2
işletim sistemin nedir ?
İşletim sistemini anlamadım biraz açıklarmısın?
XP mi vistamı win 7 mi ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler