Arkadaşlar Gamersfisrt sitesindeki ulke paketlerı varya ben onlardan yenı actıgım 1 level cahrıma almak ıstıyorum ama levelden korkuyorum bır sorun olurmu acaba?
Bi sorun olmaz yalnız Türkiye'de ki hiç bir online satış sitesi satmıyor bunu çünkü ; bu paketler ESN ile satılmıyor..
Kredi kartı veya sanal kartın varsa onla alabilirsin .
Onlarla alakalı bir sorun olmaz ama sen İllegal birşey yaparsan kork anladın herhalde
Alamassın , Alma . hiç işine yaramaz

Xgametr de bile yok
(06-12-2010 06:59 PM)SerkanErsoy Yazılan: [ -> ]Onlarla alakalı bir sorun olmaz ama sen İllegal birşey yaparsan kork anladın herhalde
Ne Demek İstiyorsun Anlamadım
(06-12-2010 07:10 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ] (06-12-2010 06:59 PM)SerkanErsoy Yazılan: [ -> ]Onlarla alakalı bir sorun olmaz ama sen İllegal birşey yaparsan kork anladın herhalde
Sen lvl den korkuyorum demişssin yani aldıgımda banlanırmı vs vs diye korkuyorsun anladığım kadarıyla diyorumki hack gibi birşey yapmadan adam akıllı oynarsan hiç birşey olmaz.1 lvl 10 lvl 70 lvl farketmez
(06-12-2010 07:16 PM)SerkanErsoy Yazılan: [ -> ] (06-12-2010 07:10 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ] (06-12-2010 06:59 PM)SerkanErsoy Yazılan: [ -> ]Onlarla alakalı bir sorun olmaz ama sen İllegal birşey yaparsan kork anladın herhalde
Sen lvl den korkuyorum demişssin yani aldıgımda banlanırmı vs vs diye korkuyorsun anladığım kadarıyla diyorumki hack gibi birşey yapmadan adam akıllı oynarsan hiç birşey olmaz.1 lvl 10 lvl 70 lvl farketmez
Ne hacki Benım hackle ısım olmaz..Benım Levelden Korkuyorum Dediğim Alırm Paketi Silahlara Levelım Yetmez Sılahlar Gelmezmi Die Sormak ıcın Actım Konuyu
(06-12-2010 07:19 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ] (06-12-2010 07:16 PM)SerkanErsoy Yazılan: [ -> ] (06-12-2010 07:10 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ] (06-12-2010 06:59 PM)SerkanErsoy Yazılan: [ -> ]Onlarla alakalı bir sorun olmaz ama sen İllegal birşey yaparsan kork anladın herhalde
Ne hacki Benım hackle ısım olmaz..Benım Levelden Korkuyorum Dediğim Alırm Paketi Silahlara Levelım Yetmez Sılahlar Gelmezmi Die Sormak ıcın Actım Konuyu
Bak konuyu açmışsın ama neden korktuğunu yazmamışsın konuyu açarken bu şekilde yazarsan anlaşılır işte al hiç bir sorun olmaz silahları kullanırsın
o zaman soruyu yanlış sormuşsun sen lwl im bu silahları almaya yetermi diye bir soru sorsan daha açık net olurdu