Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 2010 FİFA Dünya Kupası İlk 2 maç hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar ve sayın yöneticiler , dün WTR ailesine katıldıktan sonra ve önce benim için 2 önemli maç vardı : Güney Afrika - Meksika , Fransa - Uruguay ...

Her takım kendine göre çok iddaalıydı fakat gece açıp skor tablosuna bakınca ne göreyim ? Hepsinin puanı BİR ve hiç gol olmamış ...

Böyle bir başlangıç hiç görülmedi ve sizin bu konu hakkındaki yorumunuz nedir ?
Hiç gol olmamış derken ? G.Afrika 1-1 Meksika
Çok sakin geçiyo, sanırım şu Afrikalıların kullandıkları çalgı yüzünden =)
Adamı sinir ediyor televizyondan izlerken bile, kim bilir sahada nasıldır o ses ?
Bence normal.. hepsi de sağlam takımlar,sağlam takım gol yiyeceğine ya atar ya berabere bitirir Wink
(06-12-2010 01:13 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Çok sakin geçiyo, sanırım şu Afrikalıların kullandıkları çalgı yüzünden =)
Adamı sinir ediyor televizyondan izlerken bile, kim bilir sahada nasıldır o ses ?

aynen ha ilk yarı başım ağrıdı kapattım :=) Afrikalılara gelince top acaip şiddetleniyor Big Grin ama bence güzel oluyor.
(06-12-2010 01:13 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Çok sakin geçiyo, sanırım şu Afrikalıların kullandıkları çalgı yüzünden =)

aynen aynen aynen aynen bıktım bıktım bıktım messi c.ronaldo bu yüzden oynayamayacak !
(06-12-2010 01:14 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Bence normal.. hepsi de sağlam takımlar,sağlam takım gol yiyeceğine ya atar ya berabere bitirir Wink
Bencede Gayet Normal Skorlar.
O vuvuzelanın sesi aslında la ligada çıkan sese baya bir benziyor Big Grin

Aynen Big Grin
(06-12-2010 01:28 PM)dumluc4 Yazılan: [ -> ]
(06-12-2010 01:14 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Bence normal.. hepsi de sağlam takımlar,sağlam takım gol yiyeceğine ya atar ya berabere bitirir Wink
Bencede Gayet Normal Skorlar.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler