Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Retail sorunu yaşayanların atacağı ticket :
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(06-12-2010 10:46 AM)Slacker Yazılan: [ -> ]
(06-12-2010 10:44 AM)kral2424 Yazılan: [ -> ]
(06-12-2010 10:36 AM)TRNooNTR Yazılan: [ -> ]
(06-12-2010 10:24 AM)kral2424 Yazılan: [ -> ]Bilerek yapmışda olabilirler hani gold itemler hızlanmış etrafına çerçeve gelmiş falan filan bu hacılarda çakallık yapmış olamazlar mı???

Retailler kullanılmazsa onlara ne yararı olcak ?Sadece bir hata olmuş.
Neden yararı olmasın?Bilerek yapmamışlardır belki ama retailler sıfırlansa mesela bir düşün....

Bence düşünme Smile Ticket manyağı olurlar Smile

Ben biraz paranoyak olabilirim dünkü patchde 1 oyun atıp 2. ye girerken atıyodu bundada oyuna girerken marien ekranında atıyor...
Retailinmi var derdin var Big Grin
(06-12-2010 10:58 AM)torkibu Yazılan: [ -> ]Retailinmi var derdin var Big Grin

Sorma gülüm ya Big Grin
Abi Ticket nereden atılcak bi yardım edin ya. zaten item yok bi retailim vardı onuda aldılar elimden. kafayı yicem.
TEsekkur ederim !ARTİST
(06-12-2010 11:34 AM)JustChange Yazılan: [ -> ]Abi Ticket nereden atılcak bi yardım edin ya. zaten item yok bi retailim vardı onuda aldılar elimden. kafayı yicem.

http://www.gamerfirst.com ' a gir id şifreni yazdığın zaman sağ üstte Destek veya support yazar ona tıkla,ordan WarRock resmine tıkladığın vakit sağ tarafta ki kutucukda nick'ini seçip "YARDIM al" a basacaksın.. sonra Soru Sor kısmına tıklayıp Konu kısmına : Retail yazıp soru kısmına da benim yazdığımı yazdığın zaman gönderme yapıcaksın..

SametKARA

Ticket Atıp Geri Cevap Alan Varmı
(06-12-2010 11:55 AM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Ticket Atıp Geri Cevap Alan Varmı

Henüz alamadım, normalde 50dk içinde ticket'e cevap alırdım,henüz cevap alamadım alınca türkçe çevirim koyarım sabahın erken saatlerinde attım,ilk bana gelir sanırım cevap
Fecbook a mı yazcaz ticket mi atcaz anlamadım?
(06-12-2010 12:16 PM)gerzzek Yazılan: [ -> ]Fecbook a mı yazcaz ticket mi atcaz anlamadım?

Ticket at
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler