Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sabahki Patchten sonra Retail sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
K2 neyi düzgün yaptıki doğru düzgün bi pacth bile atamıyor.Angry
(06-12-2010 09:27 AM)NcaTalat Yazılan: [ -> ]Beyler Retaillerin çalışmama sebebi 8.slot olmamasından. 2 arkadaşımın 8.slot itemi yok. retailleri çalışmıyor.Benim ve emrenin 8s.lot mp7a1 i var ve retaillerimiz çalışıyor.

Evet size 8 sloth açık bize değil sorun ondan.
M134 gitti tüh:)Yeni patch atcaklar geneSmile
ya ne yapmaya çalıyolar ki?
(06-12-2010 09:30 AM)nihocan Yazılan: [ -> ]
(06-12-2010 09:27 AM)NcaTalat Yazılan: [ -> ]Beyler Retaillerin çalışmama sebebi 8.slot olmamasından. 2 arkadaşımın 8.slot itemi yok. retailleri çalışmıyor.Benim ve emrenin 8s.lot mp7a1 i var ve retaillerimiz çalışıyor.

Evet size 8 sloth açık bize değil sorun ondan.

yani şimdi retaili kullanmak için gold silahmı alıcaz ?
ee retail kullanmak için gol silah mı almak zorundayız şimdi Ss.gif
merhaba retailler herkezdemi görünmüyor? yoksa kullanabilenler varmı?
(06-12-2010 09:45 AM)canberk94 Yazılan: [ -> ]ee retail kullanmak için gol silah mı almak zorundayız şimdi Ss.gif

Bugünlük kullanmak istiyorsan evetvictory.gif
(06-12-2010 09:49 AM)ilhan2008 Yazılan: [ -> ]merhaba retailler herkezdemi görünmüyor? yoksa kullanabilenler varmı?

İlhan abi sadece hem gold 8. silahı hemde normal retaili olanlar kullanabiliyormuş 2 sinide
Kavga cıkartırım ha Big Grin Hemen girip deniyorum.

Mutsuz son : kullanamıyorum Big Grin
Düzeltcekler yazdım "retails aren't working"(using yazdım ne alakaysa)Sonra açıklama yaptılar işte yok neume nin suçuymuş uyuyomuş neo buna kahve getirmişte yok aşk yaşamışlarda falan filan...
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler