Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Update yüklenmiyor, hata da yok.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar patch yükleniyor, hata ile karşılaşmıyorum. En sonda %99 olunca donuyor WRUpdater.

[Resim: adadg.jpg]

Edit: version.cfg dosyasından Client 34 idi. Onu 35 yaptım. Smile İlk 100 Mb lık patchi geçeyim diye düşündüm. Şimdi 2. 687 kb lık patch yükleniyor. Game Start deyince Cannot find exeute file hatasını veriyor. Ya ilk 100 Mb lık patchte herşey yüklendi ama donuyor.
virüs programındandır bende avg vardı sildim düzeldi eskden nod32 kullanyrdum onda da wrnin dosyalarını karantinadan çıkarnca oluordu ama yine de daha iyi bir bilenin bakması lazm Smile
Bırak yükleme zaten kardeş Ss.gif
Bendede böle bir sorun var kaç kere sildim yükledim Ss.gif Napıcam ya Sad

[Resim: catspa.jpg]
(06-11-2010 07:48 PM)kral2424 Yazılan: [ -> ]Bırak yükleme zaten kardeş Ss.gif

doru dio yükledk de noldu giremioz Big GrinBig Grin
%99 benimde öle kalıyor. Smarty yardım eder mi acaba ?beyfendi
(06-11-2010 07:48 PM)atakan403 Yazılan: [ -> ]virüs programındandır bende avg vardı sildim düzeldi eskden nod32 kullanyrdum onda da wrnin dosyalarını karantinadan çıkarnca oluordu ama yine de daha iyi bir bilenin bakması lazm Smile

Evet, öyleymiş. Araştırdım ben de. Eset direk karantinaya alıyormuş. Şimdi oyuna girdim, bakalım lag var mı? Big Grin
(06-11-2010 07:53 PM)alpAslan Yazılan: [ -> ]
(06-11-2010 07:48 PM)atakan403 Yazılan: [ -> ]virüs programındandır bende avg vardı sildim düzeldi eskden nod32 kullanyrdum onda da wrnin dosyalarını karantinadan çıkarnca oluordu ama yine de daha iyi bir bilenin bakması lazm Smile

Evet, öyleymiş. Araştırdım ben de. Eset direk karantinaya alıyormuş. Şimdi oyuna girdim, bakalım lag var mı? Big Grin

bi tşk'yi çok görme bana Big Grin
(06-11-2010 07:55 PM)atakan403 Yazılan: [ -> ]
(06-11-2010 07:53 PM)alpAslan Yazılan: [ -> ]

bi tşk'yi çok görme bana Big Grin

Sen söylemeden önce yapmıştım ama lafı olmaz tabiki. Smile Lag yok beyler bende.
sende lag yok bende açılmıor Big Grin :h
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler