Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Patchten Sonra Hata Alanlar İçin StaticMesh Klasörü
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
hatayı almadığım için çözüm bulamıyorum ama şu klasörü warrock'un kurulu olduğu yere atın

StaticMesh Klasörü : Tıkla
hadi bakalım Big Grin olmıyacagını bılıyorum ama deneyeyım
(06-11-2010 06:48 PM)b0mbac11 Yazılan: [ -> ]hadi bakalım Big Grin olmıyacagını bılıyorum ama deneyeyım

Bencede olmayacak ama dene de bize yaz bakalım Big Grin Kota sınırı olmasa beklemeden indirirdim de ... Modumuz yanlış anlamasın Smile
KArdeş Öm gönderdim bakabilirmisin bi Ss.gif
Eline sağlık
(06-11-2010 06:47 PM)Smartyy Yazılan: [ -> ]hatayı almadığım için çözüm bulamıyorum ama şu klasörü warrock'un kurulu olduğu yere atın

StaticMesh Klasörü : Tıkla

System klasörünü de uploadlaman da faydalı olur ini'ler de işe yarayabilir. vistacılar için vistada sorunsuz giren bi kullanıcının dosyalarını kullansalar iyi olur veya sorunsuz kullanıcı system32'deki wr ile bağlantı kuran dll dosyalarını uploadlasa faydalı olur
(06-11-2010 06:51 PM)bustet92 Yazılan: [ -> ]Eline sağlık

Sende oldu mu? Eğer olduysa söyle TS'de bekliyen arkadaşlarım var. (: Onlara yardımcı olalım bari. Big Grin
Evet , WarRock ile ilgli windows ve system32 klasörü altında yer alan dosyaları tesbit edip upload edebilirmisiniz..
Şu an iniyor. Olmasada sağol Mete Smile
ıse yaramadı yıne arkadaslar Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler