Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sorun Ekran Kartı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
o zaman sunu diyim size : Atii yeni bir version çıkarttı onu indirmediyseniz indirin
ha ben indirmiştim onu ama gine de sorun var diyosanız eski sürümü tekrar indirin. 2 si arasında çok fark var belli eder zaten Wink
ben daha demin guncelledım aynı hala calısmıyo oyun
(06-11-2010 07:08 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]o zaman sunu diyim size : Atii yeni bir version çıkarttı onu indirmediyseniz indirin
ha ben indirmiştim onu ama gine de sorun var diyosanız eski sürümü tekrar indirin. 2 si arasında çok fark var belli eder zaten Wink

Link verirseniz seviniriz ..
b0mbac11 doru soluyor atinin bazı modellerinden kaynaklanıyor
Nvidia 9600 gt 1 gb ekran kartım var 16 bit butun efektler low genede kasıyor oyun genede oynanmıyor. kd dustum patch gelene kadar onamamayı dusunuyorum.
(06-11-2010 07:52 PM)sc0field Yazılan: [ -> ]Nvidia 9600 gt 1 gb ekran kartım var 16 bit butun efektler low genede kasıyor oyun genede oynanmıyor. kd dustum patch gelene kadar onamamayı dusunuyorum.

Ama girebiliyorsun ya hiç yoktan iyidir biz onuda yapamıyoruz .. Smile
ne alaka ati kullanıyorum ?
(06-11-2010 08:02 PM)Wildness Yazılan: [ -> ]ne alaka ati kullanıyorum ?

Oyuna girebiliyormusunuz acaba ? Ve ati sürümünü yazabilirmisiniz örn. benimki ati hd4600 series
Sorduğum kişilerin Ekran kartları Ati Radeon HD serisi ve oyuna giremiyorlar birkaç arkadaşımda,x1950 serisinde hiçbir sorun yok.
İlginççç
oyun hd goruntu desteklemiyor ya ondandır hehehehe
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler