Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Patchten Sonra Hata Alanlar İçin Animation Klasörü
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
hatayı almadığım için çözüm bulamıyorum ama şu klasörü warrock'un kurulu olduğu yere atın

Antimation Klasörü :Tıkla
Smartyy Sen herhalde bütün klasörleri tek tek koycan upload edip Big Grin
(06-11-2010 06:22 PM)emre5885 Yazılan: [ -> ]Smartyy Sen herhalde bütün klasörleri tek tek koycan upload edip Big Grin

bencede Big Grin
(06-11-2010 06:22 PM)emre5885 Yazılan: [ -> ]Smartyy Sen herhalde bütün klasörleri tek tek koycan upload edip Big Grin

Hatayı alsam çözerimde hatayı almaya çalışıyorum şuan ama yok bi türlü hata vermiyor Big Grin tek yapabilceğim bu düşünüyorum bulucam artık ^^
Ayrı ayrı konu açma en iyisi warrock tüm klasörleri uploadlada tek bir konu aç Smile)
(06-11-2010 06:23 PM)Smartyy Yazılan: [ -> ]

Hatayı alsam çözerimde hatayı almaya çalışıyorum şuan ama yok bi türlü hata vermiyor Big Grin tek yapabilceğim bu düşünüyorum bulucam artık ^^

Biz Hata Veriyoz Die Yanıyoruz Çocuk Bi türlü hata vermiyor diyor Big GrinBig Grin
Ben indirmiyorum artık 30 mb lık klasörler indir indir nereye kadar Big Grin Çözümün bulunmasını bekliyecem artık
(06-11-2010 06:25 PM)tugsat Yazılan: [ -> ]Ben indirmiyorum artık 30 mb lık klasörler indir indir nereye kadar Big Grin Çözümün bulunmasını bekliyecem artık

Eşşek Sudan gelmez artık. Sizin için uğraşıyordum benim onları uploadlamam senin indirmenden daha zor bi tuşa basıp 30 sn bekliceksin bu kadar keyfin bilir ben şuan mariende rush atacağıma bunlarla uğraşıyorum m045.gif
Smartyy Biz arkandayız sen uğraş Big Grin
Çözüm başarılı sagol Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler