Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock Yeni Patch Yüklendiğinden Beri Donuyor Yardım !!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar.Warrock yeni 100 mb lık patch yükledim ve oyun açılınca id pass girdikten sonra Turkey server seçme kısmında hiç bir donma yok hatta ayarlar vesaire tüm kısımlara tıklanabiliyor.Daha sonra Turkey serveri seçip oyuna girince 1 saniye içinde oyun donuyor.Ve kapatmaktan başka çarede olmuyor birçok şeyi denedim ve başaramadım her halde oyundan kaynaklanan geçici bir sorun bilgisayarın özellikleri kötüdür ondan diyecek arkadaşlara AMD Phenom II X6 6 çekirdekli işlemcim 2 gb ekran kartım var.. Big Grin Çözümü bulan yada aynı sorunu yaşayanlar cevap yazarlarsa bizi aydınlatmış olurlar.Herkese teşekkür ederim , iyi günler...

ARTİSTzifir08ARTİST
Aynı sorun bende de var.id pass giriyorum aniden donuyor oyun...Yardım lütfen!!!!
Benim bilgisayar biraz eski.Oyundan çıkınca attı 1 kere şimdide başlarken attı :SSaçma sapan işler yapıyolar..
Bendede o sorun var bekliyoruz.
arkadasım herkeste bu sotrun var konulara bakarsan anlarsın suanlık cozum yok
Ancak lobide donunca bakıyorum maşallah her oda 16 - 8 kişi full hep Big Grin Bu girenler nasıl giriyorlar , oyuna hiç bir sorun olmadan girebilen arkadaşlar yazarsa seviniriz...
Arkadaşlar Ben laptoptan windows 7 den girebildim oyun oynuyanların bu durumdan haberleri yok Big Grin
keşke masaüstündede açılsa yaaaa AngryAngryAngry
evet bakalım ne zaman bu hata düzeltilicek
Bu kaçıncı konu ya.

Burda var aynısı(tıkla)
(06-11-2010 05:18 PM)furkiabi Yazılan: [ -> ]Bu kaçıncı konu ya.

Burda var aynısı(tıkla)

Ama millet kafayı yedi düzekcek gibi değil Angry
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler