Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bellek Read Olmadı...(Nasıl Olmaz ya ? )
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaslar Warrock a girip savaş alanı seçtikten sonra
Bellek read olmadı gibi bi hata ile karşılaşıyorum...
0000x0000 bu tür gereksiz şeylerde yazıyor..
Pc özellikleri..
Sony Vaio VGN-SR39VN notebook
4 GB RAM
1535 MB HD ekran kartı
İntel centrino 2 işlemci 2.40 ghz
Sorunun tam çözümünü anlatabılırseniz sevinirim...
Yardım edecek yokmu arkadaslar ?Ss.gifSs.gifSs.gifSad
Bndede aynı sorun var malesef Ss.gif
Bunun bi çözümü yok mudur hocam ? Ss.gifSad
yeni gelen patchdan dolayı bendede oluyor tek çözüm warrock yöneticilerin sorunu düzeltmesini beklemek bendede çıkıyor Warrock uygulama hatası diyor kapatmak için tamam a basın diyor
Beklemekten başka çare yok.
ya bendede aynı sorun var hatta silip tekrar kurdum olmuyo şu futbol patchinden sonra oldu oyuna giriliyo tam şifreyi yazıp giriyon sonra 0x0000000 bellğine başvuruldu 0x000000 bellek read olmadı gibi bieşy çıkıyo kafayı yicem bi çözümü varmı yoksa beklicezmi allahtan premıum yoktuAngry ltfn yardım edin
sanırım yeni patchda bozukluk varmış ve bu ahta sadece vista ve windows 7 de oluyomuş 2 güne kdr düzelir heralde düzeltmeye çalışıyolar 2 gün kaybımız var Smile umarım bu bilgi doğrudur
2 güne kadar düzeltmezlerse dava açıcam haa Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
system dosyası upload lanmış konu var onu dene olmazsa şimdi datayı upload ediyorum onu denersin
ARTİST ya arkadaşlar bilen şöle karmaşık bi çözüm oylu bilen sölesin bıktım ya habire bi sorun çıkıyo oyunda bu ne biçim bişey 2 güne düzelmesin k2 nin .... ticket atın beyler
Referans Adresler