Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Loby de donanlar ıcerı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(06-11-2010 04:21 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]O siyah ekran yarım saat gitmiyor . ama şuan oyundayım .

Siyah Ekran Gidiyormu ??????????
Bende herhangi bi sorun yok sadece LAG var Angry
Warrock özellikler > uyumluluk sekmesi > 256 renkte çalıştır de tüm kullanıcıların ayarlarını göster de orda da 256 renkte çalıştır de Bu programı yönetici olarak çalıştır de tamamlayıp çık oyuna girin aynı sorun devam ediyorsa ayarları eskisi gibi düzeltin inş olur
saol birader oyunu dedin gibi açtım siyah ekran çıktı bide win 7 de yonetici olarak çalıstır var onla açtım sorunsuz oynorm saol Smile (2 sorun var 1. si lag ama çok diil 2. si premın kalkanı gorunmuor Big Grin) cok saol Smile
kardes yaptımda olmadı deısık bısı yıne aynı
Benim vistam ve windows7 var.Fakat oyun çalışıyor.Sadece premium kalkanları yok.
ya cidden neden böyle bir farklılılk var benmde win7 başklrnda açılıo bende nie açılmıo Sad
(06-11-2010 05:01 PM)audaz1 Yazılan: [ -> ]Benim vistam ve windows7 var.Fakat oyun çalışıyor.Sadece premium kalkanları yok.

ya bızde neden calısmıyor onu cozemedım ne fark var arada Sad
kardeş tşk ler ben yaptım oyun açıldı şimdi bendede pre kalkanı yok lag dan sanırımWink
yine aynı sorun oldu ara sıra oyuna gırıyorum 1-2 el yapıyorum donuyor şimdi yine loby de kalıyo Ss.gifSad
dünya kupasını bizim için işkenceye dönüştürdüler.Win 98 uyumlulukta oyuna giriyor ama girdigi gibi atıyor.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler