Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu Nedir Arkadaş!!!!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

Sarp

Oyuna giriyorum , lobby de oyun donuyor.....Sildim bir daha yükledim , dün geceden beri aynı sorun....Nasıl düzelteceğim bunu ??
kanka bu lınke bı bak belkı ısıne yarar http://warrocktr.com/forum/Konu-Loby-de-...1cer%C4%B1

Sarp

Onu yapınca donmuyor lobbyde ama öyle oyun oynanmaz , siliniyor yazılanlar , odalar gidip geliyor....Anlamıyorum bu K2 yi , dünya kupası senin neyine , premiumlar gozukmez , oyuna girilmez , nasıl bir anlayıştır anlamıyorum ben....
(06-11-2010 03:43 PM)lnvad3r Yazılan: [ -> ]Anlamıyorum bu K2 yi , dünya kupası senin neyine , premiumlar gozukmez , oyuna girilmez , nasıl bir anlayıştır anlamıyorum ben....

Aynen !!
Girdimide neden girdim dersin kardes.
hesabımın çalınmasından sonra 2 lvl hesapla oyuna giriyorum 19-8 bitirince hack oluyorum nasıl iş bu.
Dediklerine gorede karakter yerin dibine giriyormus.1.5 seneedir warrock hayatımda illegal işe karsımadıgım halde hesabım yerin dibinde geziyor nasıl bir patchdir bu .Oyun iyiyemi kotüyemi gidiyor belli değil Sad
(06-11-2010 04:08 PM)icem0nster Yazılan: [ -> ]Oyun iyiyemi kotüyemi gidiyor belli değil Sad

Bence Yeterince Belli
Belli belli olmasınada iyiye gitmesini temenni ederken kotüye gidiyor.
Bu durumu kabullenmiyoruzzzzz Big Grin
Patch yine etti oyuna . Bi işide düzgün yap K2 Sad
(06-11-2010 04:02 PM)emre5885 Yazılan: [ -> ]Anlamıyorum bu K2 yi , dünya kupası senin neyine , premiumlar gozukmez , oyuna girilmez , nasıl bir anlayıştır anlamıyorum ben....

Çok haklısın kardeşim bi işi de düzgün yapsa şu k2 Angry
[quote=
Patch yine etti oyuna . Bi işide düzgün yap K2 :(
[/quote]

bosuna k2 ye sovmeyın k2 nin oyunla alakası kalmadı Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler