Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: izmirliler içeri (bulusma için )
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Selam arkadaslar.
ızmırde buluşma ayarlamayı dusunuyorm.onceden barıs abının kafede bulusmustuk ancak barıs abı kafeyı kapatmıstı.izmir de bulusabılcegımız bır ınternet kafe yada uygun bı yer bılen,onerısı olan varsa beklıorm.10 gun ıcınde denızlıye donecegım o yuzden hızlı bır sekılde bulusma ayarlamamız ıyı olur.
cevaplarınızı beklıyorum.
Saygılarımla bombaci..
O süper , ben Orçun izmirdeyiz Smile [ Moreaction ] Buluşuruz abicim . En güzel yer Karşıyaka Smile
veyısım benım Big Grin kardesım tabı kı bulusacagız da onemlı olan ıyı ve herkesın rahatlıkla gelebılecegı bı yer olmalı saatlerce sohbet edıp kaynasıp sonra da olursa bırlıkte oyun oynayabılecegımız bı kafe olursa ıyı olur.
sen oyundan ızmırlı tanıdıklarına sole foruma bı baksınlar.ona gore yer belırleyıp bulusalım.ben gıremıorm oyuna ızmırde oldugum ıcın
Dur abi ben ayarlamaya çalışırım . Sayı söyle yeter Smile
ne kadar cok kısı olursa o kadar ıyı olur.sana ozel mesaj atıcam bı bak
Karşıyaka ÇArşı İnternet Cafeler sokağı Es İnternet Cafe bence orda buluşalım Wink
kac bılgısayar var o kafede baglantısı falan nasıl ?
Valla bi 35 kadar falan vardır o da belki ama yani bilgisayarlar kaliteli bağlantı iyi Wink
tamam eger orası olacak olursa burdan yazarım konuyu takıp edersın tmm mı kardesm.eger orası olcak olursa ırtıbata gecerız ona gore ayar ceklır
tmm kardeşimWink
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler