Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yardım Warrock Açılmıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Bu Adamlar neden işlerini doğru dürüst yapmıyorlar sabahtan beri siyah ekrandan başka birşey çıkmadı önüme kafayı yemek üzereyim bunlar 1 haftadan önce bakım yapmazlar Angry Angry Angry

Sarp

Diğer forumda Sorunun Nasıl Düzeleceğini Buldum.....Denicem birazdan , olursa eğer yeni konu açıp bildiricem sizlere....
OYUNA GİREBİLEN VARMI
(06-11-2010 06:20 PM)serhatk Yazılan: [ -> ]OYUNA GİREBİLEN VARMI

Yok Aga ben bi yöntem denicem olursa sölerim tabi ilk önce ablamın dier pcden kalkması lazım e kalkmayacağına göre Big Grin 2-3 saat sonra sorunu çözerim Big Grin
Bizim sorunumuzada baksalar iyi olacak Big Grin
yarın sbsden sonra kafa daıtmak için oyuna giremessem anasını sikerim gamefirstin Smile)
(06-11-2010 06:59 PM)qophuqman1 Yazılan: [ -> ]yarın sbsden sonra kafa daıtmak için oyuna giremessem anasını sikerim gamefirstin Smile)

Küfretmek için mi kayıt oluyorsunuz ne haysiyetsiz insansınız be !
(06-11-2010 06:59 PM)qophuqman1 Yazılan: [ -> ]yarın sbsden sonra kafa daıtmak için oyuna giremessem anasını sikerim gamefirstin Smile)

Sen sbsyede kafa dağıtmak için giriyorsun heralde terbiyesiz.
(06-11-2010 06:59 PM)qophuqman1 Yazılan: [ -> ]oyuna giremessem anasını sikerim gamefirstin Smile)

Denesene Bi Big GrinBig GrinBig Grin
gereksiz konuşma yerine biri nasıl çözülceğini söylese serverlerde boş adamlar görmüyomu sorunu
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler