Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Trafik Ödülü
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Hehe çok hoş..Smile

Trafik polisi Temel’ in kullandığı aracı durdurur ve gülerek müjde verir :
- Sizi tebrik ederim beyefendi bugünkü kontrollerimizde emniyet kemeri takan tek sürücü sizsiniz bu yüzden size 500 milyon lira ödül vereceğiz. Bu parayla ne yapmayı düşünüyorsunuz? Temel cevap vermiş :
- Hemen cidip bir ehliyet alacağum...
Zuhahahahaha xD
Hehe Big GrinBig Grin
çok güzel victory.gif
eheh şu fıkra aklıma geldi:
Polis, köprü çıkışında çevirdiği aracın şoförünü tebrik etmiş:-Kemer taktığınız için 50 milyon lira ile ödüllendirildiniz!.. Adam duruma anlam vermeye çalışırken polis sormuş :-Bu parayla ne yapmayı düşünüyorsunuz?.Şoför gayet ciddi:-Artık bir ehliyet alırım abi!Yan koltukta oturan kadın atlamış:-Dinleme bu herifi memur bey, içince hep böyle saçmalar!Arka koltukta kestiren yolcu:-Ben size çalıntı arabayla fazla uzağa gitmeden yakalanırız dememiş miydim?Ve bagajdan bir ses:-Yunanistan sınırına mi geldik?
Big Grin Big Grin devamida vardi onun Smile Smile
(06-11-2010 12:22 PM)-XO- Yazılan: [ -> ]eheh şu fıkra aklıma geldi:
Polis, köprü çıkışında çevirdiği aracın şoförünü tebrik etmiş:-Kemer taktığınız için 50 milyon lira ile ödüllendirildiniz!.. Adam duruma anlam vermeye çalışırken polis sormuş :-Bu parayla ne yapmayı düşünüyorsunuz?.Şoför gayet ciddi:-Artık bir ehliyet alırım abi!Yan koltukta oturan kadın atlamış:-Dinleme bu herifi memur bey, içince hep böyle saçmalar!Arka koltukta kestiren yolcu:-Ben size çalıntı arabayla fazla uzağa gitmeden yakalanırız dememiş miydim?Ve bagajdan bir ses:-Yunanistan sınırına mi geldik?

Hahaha süperr Big Grin
(06-11-2010 12:22 PM)-XO- Yazılan: [ -> ]eheh şu fıkra aklıma geldi:

hehehe Big Grin
Adem abartma Big GrinBig Grin
Referans Adresler