Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: bilgisi olan var mı??
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
öncelikle iyi cumalar..

arkadaşlar yenıgelen patch ile bazı değişkliklervar bunlar hakkında bılgınızı ıstıyorum bılen kışılerce cevaplanırsa sevınırım ve yorumda olsa ıyı olur Tongue

ilk olarak premium işareti hiç birüyenin gözukmuyor sebebı nedır ve hiç gözükmiyecek mi?

herkezde pingler düşük olmasına ragmen garıp bır lag var bu yenı patch ten mı kaynaklanıyor..

ve gold 8.slot sılahlarının dısında sarı orta kalınlıkta bir çizgi ve sağ altında GW yazıyor bu yazı ne anlama gelıyor ve o ince sarı çizgi yenılıkmıdır sureklı klacak mı..

şimdidien teşekkur ederım.. k.gelsin..victory.gif
Birde bulduğunuz yeniliklerin ss lerini alıp buraya koyarsanız berhudar olacağaım...
Evet Çoğu Giremiyor Bizede Gösterinnn xD
birdaha girdiğimde inş..cevap yok mu ya Sad
1- yeni gelen patch da yeni bir marien modu var w_marien her taraf çimlerle kaplı ülke bayrakları var kaleler var yerde toplar var havada top var Big Grin

2- yeni gelen patchdan dolayı premium üyeleri lagdan dolayı premium larını göremicek ne kadar sürer bilmiyorum.

3- yeni pathcdan kaynaklanıyor.

4-GW yazısı dünya kupası anlamında yada altın dünyada olabilir gold world gibi yenilik boyunca kalacak o özellik.+ silahlar birazdaha renkleri açılmış ve silahlar daha seri ateş edip silahları daha çabuk çekiyoruz elimize+ item shopda top şeklinde bomba var 5.sloth ve 4.sloth satın alıyosun evde olmadığım için ss ler yok.
peki gold silahların dışındakı sarı orta kalınlıktakı çizgiçok hoş o kalacak mı
hayır o sadece yenilik boyunca kalacak
Ya oyun hata veriyordu sildim baştan yükledimm ama bu seferde oyunda tuşlara basınca tepki vermiyor yani hareket etmiyor adamım bu sorunun çözümünü bilen varmı???
(06-11-2010 12:47 PM)kaos7 Yazılan: [ -> ]Ya oyun hata veriyordu sildim baştan yükledimm ama bu seferde oyunda tuşlara basınca tepki vermiyor yani hareket etmiyor adamım bu sorunun çözümünü bilen varmı???

Şuanda Hiç Bir Sorunun çözümü yok bekleyip görücez Sad
(06-11-2010 12:47 PM)kaos7 Yazılan: [ -> ]Ya oyun hata veriyordu sildim baştan yükledimm ama bu seferde oyunda tuşlara basınca tepki vermiyor yani hareket etmiyor adamım bu sorunun çözümünü bilen varmı???

ayarlar>tuş ayarı ordan gir bak belki olur.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler