Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Pro Sniper(death1ron) geri döndü
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Hoşgelmiş, sefalar getirmiş. Kim ne derse desin onun üstüne sniper tanımam.

(06-10-2010 10:02 PM)Black Yazılan: [ -> ]deathiron en iyi sniperse raki-big-qosqos-turk0 neydi o zaman düşünemiyorum.

Arkadaşımız oyuna geri dönmüş senin üsluba bak !
utanmasanız tapacaksınız ya daha iyilerini gördük mevcutta Big Grin boş beleş reklama gerek yok
Snip King Geliyor Smile
en iyi snip mi ? raki diye bi adam vardı ramazan dı galiba adı onu es gecmeyin tartışma cıkarılcak konu başlıkları kullanmayınız.

Saygılarımla...

Lamcetour / #YASİN#
Bir Onur qostebeq2 bir de Yunus zaten. Bırakmam yerinde olmuş sinirimi bozuyor rakibim olunca. Tongue
0o0o0o0o0o (burakl) ws attır Big Grin
oh oh oh götür babam götür Big Grin
(06-10-2010 10:02 PM)Black Yazılan: [ -> ]deathiron en iyi sniperse raki-big-qosqos-turk0 neydi o zaman düşünemiyorum.

onlara saygımız sonsuz onur kardeşimiz askerde çok iyi arkadaşım ve yandaşımdır bigturk o da zaten aynı raki konuşmuşluğum çok ama beni tanır eskisi gibi oynayamıyor (tıpkı benim gibi) turk0 dediğin kim çıkartamadım ?

adam bi hoş geldin der öyle yorum yapar ! bu arada bu konuyu açan kişiye sesleniyorum çok abartmışın hem ben sana böyle bişey mi yap dedim !
(06-10-2010 10:44 PM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]utanmasanız tapacaksınız ya daha iyilerini gördük mevcutta Big Grin boş beleş reklama gerek yok

yorumlara saygı sonsuz oyunda karşıma çıkma ama Wink sonra hack mack deme helal de oke Wink
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler