Bizzat dostum olan Kerem'in charı bugün ban yedi.2v2 'deyken keremi oyun attı ve tekrar girmeye çalıştığında charın ban yediği anlaşıldı.Char G1'de Blocked olarak gözüküyor.Oyundaki nicki ls4nqreal olan kerem'in ne powerlevel ne swap ne hack ne lag ne bug nede opk odalarında seri exp kasma gibi bi girişimde bulunmadı.Acaba bu banın sebebi nedir ? Biz Hack Shield'den şüphe ediyoruz.Sağlam bi ticket hazırlayabilecek varsa seviniriz.
Teşekkürler.
Ayrıca elimde 15 e yakın esn kodu ve gizli soruda mevcut.
Teşekkürler şimdiden.
Aynısı benim arkadaşıma oldu bugün warrock tr forumundan ticketin bir örenğini alıp yolladım bakalım cevap gelcek mi
Hasan'ın bizim clan liderinincarıda ban yemiş demin ne yapıyor bu k2 anlamış değilim

Çocuk tertemiz oyun oynuyordu küfür falan da kimseye etmedi çocuk ban yedi

Valla oyun iyice bozdu önüne gelene banlıyor bu nasıl iştir anlayamadım
Virus programı açıkymıydı?Ve hangi virus programını kullanıyor.Bilgisayarında virus varsa hackshield banlamışta olabilir.Bu 2 seçenek olası.
bilgisayarda virüs olması kadar normal birşey varmı ya gayet normal kim bilgisayarında virüs olsun ister ama bir yerden giriyor işte hackshield buna göre nasıl banlar ne kadar saçma
(06-10-2010 10:22 PM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]bilgisayarda virüs olması kadar normal birşey varmı ya gayet normal kim bilgisayarında virüs olsun ister ama bir yerden giriyor işte hackshield buna göre nasıl banlar ne kadar saçma
Eğer virus programın oyun sırasında virus bulursa banlayabilir.
bende onu diyorum saçmalık değilmi bu ben virüs programını zaten kapatıyorum da suçum günahım yokken isteğim dışında olan lanet bir virüs yüzünden charım banlanırsa varya o k2 yi ticket manyağı yaparım