Arkadaşlar geçen gün yine buna benzer birşey sormuştum. Kusura bakmayın, forumu kirletiyorum ama bunu öğrenmem lazım.
Premium almadan, G1 ile Famas, M60 vb. level sınırı olan silahlar alsam, kullanabilir miyim? 4 levelim. G1 ile alınmış herhangi bir itemi, gereken levele sahip olmadan kullanabiliyor muyum?
kulana bilirsin g1 de lwl yoq isterse 100 lwl silah olsun genede kullanırsın.Fakat 5. slot un yoksa ki 5.slot g1 le alınmıyor ne yazıkki 5.slotta kullanılan eşyaları kullanamazsın m60 ,m249 vb gibi
(06-10-2010 01:16 AM)Berk Ç. Yazılan: [ -> ]kulana bilirsin g1 de lwl yoq isterse 100 lwl silah olsun genede kullanırsın.Fakat 5. slot un yoksa ki 5.slot g1 le alınmıyor ne yazıkki 5.slotta kullanılan eşyaları kullanamazsın m60 ,m249 vb gibi
5. slot için level gerekiyor mu?
Bu arada forumu kirletmiyorsun bu forum soruları cevaplamak için var

(06-10-2010 01:17 AM)alpAslan Yazılan: [ -> ] (06-10-2010 01:16 AM)Berk Ç. Yazılan: [ -> ]kulana bilirsin g1 de lwl yoq isterse 100 lwl silah olsun genede kullanırsın.Fakat 5. slot un yoksa ki 5.slot g1 le alınmıyor ne yazıkki 5.slotta kullanılan eşyaları kullanamazsın m60 ,m249 vb gibi
5. slot için level gerekiyor mu?
hayır gerekmıyor sadece premınıumla 22000 dinara alabililsin
G1 İle Kaç Level Olursan Ol İstediğin İtemi Kullanabilirsin

G1 Kredisi Olduğu Süreç Her İtem Kullanılır ;)Arkadaş Tüm Soruları Cevaplamış.5. Slot Şart M60,M249 Gibi İtemleri Kullanmak İçin...
Off gene premium gerekiyormuş. Ya arkadaş şu oyundan zevk almak için, illa premium lazım yani. 1600 g1 ile kurtarırız diye düşünüyordum.

Para yok, onu nasıl halledeceğiz bilemiyorum.
Çok teşekkürler, konu kapanabilir.
Yardımcı Olabildiysek Ne Ala
Kilit