Arkadaşlar uzun zamandır oyuna başka charlarla giriyordum.Fazla oyuna girmiyordum.Gördüm ki eskiden ezik dediğim adamlar şimdi beni geçmiş bana laf atıyor...Bunun için kendi charımla tekrardan oyuna başlama kararı aldım.
Char nick :Osbatir2
Char kd : 1.50
Pre : alınacak
retail : yok
Bulunduğu clanlar : Birçok clanda bulundum.
Clan isteme sebebim : Oyunda yanlız olmak istemiyorum.iyi bir arkadaşlık & aile ortamı arıyorum.....
char ops sayfası
burdan.
(11-15-2009 12:48 PM)_blero_ Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar uzun zamandır oyuna başka charlarla giriyordum.Fazla oyuna girmiyordum.Gördüm ki eskiden ezik dediğim adamlar şimdi beni geçmiş bana laf atıyor...Bunun için kendi charımla tekrardan oyuna başlama kararı aldım
Bizde bıraktık , tadı tuzu kalmadı , kimin hack kimin dürüst oyuncu olduğu anlaşılamıyor artık. Oyuna girince sadece moral bozuyor küfür tartışma hack vs vs .....
O yüzden başka planlarımız var ya topluca COD4 e geçeceğiz yada Korenin 1 numaralı oyunu Avrupa ve amerikaya açık beta olarak başladı . Şu an onunla ilgili çalışmalarımız var ....
(11-15-2009 01:11 PM)Mehmet Yazılan: [ -> ] (11-15-2009 12:48 PM)_blero_ Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar uzun zamandır oyuna başka charlarla giriyordum.Fazla oyuna girmiyordum.Gördüm ki eskiden ezik dediğim adamlar şimdi beni geçmiş bana laf atıyor...Bunun için kendi charımla tekrardan oyuna başlama kararı aldım
Bizde bıraktık , tadı tuzu kalmadı , kimin hack kimin dürüst oyuncu olduğu anlaşılamıyor artık. Oyuna girince sadece moral bozuyor küfür tartışma hack vs vs .....
O yüzden başka planlarımız var ya topluca COD4 e geçeceğiz yada Korenin 1 numaralı oyunu Avrupa ve amerikaya açık beta olarak başladı . Şu an onunla ilgili çalışmalarımız var ....
Korenin 1 numaralı oyunu dediğin hangi oyun ?
Merak ettim o 1 numaralı oyunun ismini ??
Gameguard la korunan , hack olmayan, bug olmayan, HD grafik, UT3 grafik motoru bir oyun . Küçük bir SS [
attachment=46]
Oyunun ismini neden vermiyorsun çok mu gizli

kendine saklio

bu arada bu konu yanlis yerde degilmi xD