Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Clan aranıyor[osbatir2]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar uzun zamandır oyuna başka charlarla giriyordum.Fazla oyuna girmiyordum.Gördüm ki eskiden ezik dediğim adamlar şimdi beni geçmiş bana laf atıyor...Bunun için kendi charımla tekrardan oyuna başlama kararı aldım.

Char nick :Osbatir2
Char kd : 1.50
Pre : alınacak
retail : yok
Bulunduğu clanlar : Birçok clanda bulundum.

Clan isteme sebebim : Oyunda yanlız olmak istemiyorum.iyi bir arkadaşlık & aile ortamı arıyorum.....

char ops sayfası burdan.

TaTy

(11-15-2009 12:48 PM)_blero_ Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar uzun zamandır oyuna başka charlarla giriyordum.Fazla oyuna girmiyordum.Gördüm ki eskiden ezik dediğim adamlar şimdi beni geçmiş bana laf atıyor...Bunun için kendi charımla tekrardan oyuna başlama kararı aldım

Bizde bıraktık , tadı tuzu kalmadı , kimin hack kimin dürüst oyuncu olduğu anlaşılamıyor artık. Oyuna girince sadece moral bozuyor küfür tartışma hack vs vs .....
O yüzden başka planlarımız var ya topluca COD4 e geçeceğiz yada Korenin 1 numaralı oyunu Avrupa ve amerikaya açık beta olarak başladı . Şu an onunla ilgili çalışmalarımız var ....
(11-15-2009 01:11 PM)Mehmet Yazılan: [ -> ]
(11-15-2009 12:48 PM)_blero_ Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar uzun zamandır oyuna başka charlarla giriyordum.Fazla oyuna girmiyordum.Gördüm ki eskiden ezik dediğim adamlar şimdi beni geçmiş bana laf atıyor...Bunun için kendi charımla tekrardan oyuna başlama kararı aldım

Bizde bıraktık , tadı tuzu kalmadı , kimin hack kimin dürüst oyuncu olduğu anlaşılamıyor artık. Oyuna girince sadece moral bozuyor küfür tartışma hack vs vs .....
O yüzden başka planlarımız var ya topluca COD4 e geçeceğiz yada Korenin 1 numaralı oyunu Avrupa ve amerikaya açık beta olarak başladı . Şu an onunla ilgili çalışmalarımız var ....

Korenin 1 numaralı oyunu dediğin hangi oyun ?
Alıntı:Korenin 1 numaralı oyunu Avrupa ve amerikaya açık beta olarak başladı .

Kore , Güney ve Kuzey Kore olmak üzere 2'ye ayrıyo genel olarak mı bu Smile
Merak ettim o 1 numaralı oyunun ismini ??

TaTy

Gameguard la korunan , hack olmayan, bug olmayan, HD grafik, UT3 grafik motoru bir oyun . Küçük bir SS [attachment=46]
Oyunu nerden indire biliriz söylermisin baya güzele benziyor Smile
Oyunun ismini neden vermiyorsun çok mu gizli Big Grin
kendine saklio Big Grin
bu arada bu konu yanlis yerde degilmi xD

Sherlock

Oyun sağlammış.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler