Beyler az önce ops aldık ama oynamadan yenildik
Relog atıp duruyordum ops saati geldi ve bizi odaya almadan yukardan clan maçı sona erdi yazısı geçti ?

Neden böyle oluyor?

Bizde de aynısı olmuştu ama bizi galip saydılar

Çok lag var ops sisteminde yapcak birşey yok.
(06-09-2010 06:57 PM)audaz1 Yazılan: [ -> ]Bizde de aynısı olmuştu ama bizi galip saydılar
Çok lag var ops sisteminde yapcak birşey yok.
Hep böylemi devam edicek?
Şansa bak ya
win:4
lose:0 gidiyorduk adaletmi bu ?

İşte yoğun saatlerde ops yapmamak gerekiyor.Birde mesela maç 7 de 6.55 de başlıyor maça.
daha beta aşamasında olur böyle hatalar(ki eskiden ne hatalar vardı) düzelicektir(umuyorum)
Bizde win 5 yaptık oynamadan win

(06-09-2010 06:59 PM)audaz1 Yazılan: [ -> ]İşte yoğun saatlerde ops yapmamak gerekiyor.Birde mesela maç 7 de 6.55 de başlıyor maça.
Bizim ops saat 7'de idi ve hatta şimdi başlaması gerekiyordu

Ama warrock.net'e girip baktığımda lose:1 yazıyordu

ve saat 6:30'dan itibaren relog atmaya başladım ben

(06-09-2010 06:59 PM)audaz1 Yazılan: [ -> ]İşte yoğun saatlerde ops yapmamak gerekiyor.Birde mesela maç 7 de 6.55 de başlıyor maça.
Aynen biz 1 maç böyle kaybettik 2 maçı aldık . Yinede adaletsizlik . Empati kurmak gerek !
(06-09-2010 07:04 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ] (06-09-2010 06:59 PM)audaz1 Yazılan: [ -> ]İşte yoğun saatlerde ops yapmamak gerekiyor.Birde mesela maç 7 de 6.55 de başlıyor maça.
Aynen biz 1 maç böyle kaybettik 2 maçı aldık . Yinede adaletsizlik . Empati kurmak gerek !
Yani NİU olmak istiyorsanız (mesela marien) son saniyede girmeyi deniyorsunuz NİU olmak için ama maç 5 dk önceden bitmiş oluyor:)Yani opsa son saniyede girme devri bitti.
Bizdede öyle olmustu bende anlamadım bos yere 1 lose aldık