Son günlerde lobide ismi geçen lkreaturl nickli hesap bana ait olup 2 gün içerisinde ÇALINMIŞTIR.Hesabı alacak arkadasların dikkatli olmasını istiyorum sadece.Satan kişi tel nosu bile veriyor sakın inanmayın onlara.Aynısı banada oldu hakkında Yasal İşlem başlatacam.Bu konuda bilgisi olanda ömden ulaşabilirmi.
ALACAK KARDESLERİM ABİLERİM DİKKATLİ OLSUN PARANIZA YAZIK OLUR!!!!!!
HAYIRLI GÜNLER
Bana sahte kullanıcı diyenler gelsin yüz yüze konssun yada GloriousBrothers klanına sorsunlar büyük ihtimalle sahte oyuncu laflarıda çıkacaktır çünkü.
Geçmiş olsun Osman abi ...

Teşekkür ederim hasan

Bir yonden seviniyorum oyunu bırakıyorum artık online oyun yok.
Önümde iki tane sınav var son derece önemli olan (KPSS, ÖSS)
Ama bir yondende oldukça üzgünüm.Oyunu bırakmadan once hesabı satıp Maddi durmu kotü olan aileme destekde bulunacaktım.Ama herkes insan olamıyormuş.Güvenmemek gerekiyormus bunu daha iyi anlamıs oldum neyse uzatmayim alacaklar dikkat etsinler yeterli benim için.
Ama o kişi hakkında en kısa zamanda yasal işlem başlatacam.Daha once postahaneyi şikayet ettiğim gibi o adamıda başbakanlıga bile şikayet ederim bunu bilsin...
Hayırlı forumlar....
(06-09-2010 06:04 PM)esc0rpi Yazılan: [ -> ]Teşekkür ederim hasan 
Bir yonden seviniyorum oyunu bırakıyorum artık online oyun yok.
Önümde iki tane sınav var son derece önemli olan (KPSS, ÖSS)
Ama bir yondende oldukça üzgünüm.Oyunu bırakmadan once hesabı satıp Maddi durmu kotü olan aileme destekde bulunacaktım.Ama herkes insan olamıyormuş.Güvenmemek gerekiyormus bunu daha iyi anlamıs oldum neyse uzatmayim alacaklar dikkat etsinler yeterli benim için.
Ama o kişi hakkında en kısa zamanda yasal işlem başlatacam.Daha once postahaneyi şikayet ettiğim gibi o adamıda başbakanlıga bile şikayet ederim bunu bilsin...
Hayırlı forumlar....
benimde ne emeklerle kastığım charım çalındı yemek yerken bile oynuyordum çalındıda ne mi oldu hack açarak ban yedi yazık gerçekten..
Oyunun eski günlerini çok arıyorum.Bir türk bir türke bir müslüman bir müslümana bunları yapıyorsa oyun çok tan bozulmustur ya

Ama artık bıraktım warrock diye birşey yok benim için olmayacakta ama warrock taki arkadaslık dostluk ortamını unutamayacagımıda biliyorum............
Hayırlı günler size

Tavsiye ettiğiniz yeni bir online oyun varsa o oyunlarada yonelebilirim...
Battle field badcompany demeyin bilgisayarım kaldırmıyor çünkü

(06-09-2010 06:12 PM)esc0rpi Yazılan: [ -> ]Oyunun eski günlerini çok arıyorum.Bir türk bir türke bir müslüman bir müslümana bunları yapıyorsa oyun çok tan bozulmustur ya 
Ama artık bıraktım warrock diye birşey yok benim için olmayacakta ama warrock taki arkadaslık dostluk ortamını unutamayacagımıda biliyorum............
Hayırlı günler size
Bu laflar herşeyi anlatıyor . Bir müslüman bir müslümana bunu yapabilir mi ?
yapıyor hasan yapıyor.
Ama hakkındaki yasal işlemi yarın baslatıyorum.Mahkemeden sonuç çıkmazsa basbakanlık sitesine şikayette bulunacam direk ankara ile.
bu duruma ne kadar üzüldüğümüzü tahmin edebiliyorsundur Osman.Dostluğun ve kardeşliğin Glorious Brothers'a ve daha öncesinde wLc' ye çok şeyler kattı.Kararın değişirse gBr' nin kapıları sana her zaman açıktır...
sevgilerle
t3acher
GbR Leader