Arkadaşlar aslında bir videoyu upload etmem bayağı zaman alıyor.Ancak inat ettim bu hacker ban yemesse rahat duramayacağım.Yetkililer lütfen duyarlı olalım.SS olmaz dediniz video açtım

Bir ticket.. Teşekkürler..
İşte:
http://tinypic.com/r/v81l7a/6
Ayıp boyle ınsanın emegını calıyorlar ayıp.
(06-09-2010 01:57 PM)islammaj0r Yazılan: [ -> ]Ayıp boyle ınsanın emegını calıyorlar ayıp.
Öyle bir gıcık oluyorum ki bunlara.. Ne zevk alıyorlarsa anlamıyorum

Millet nasıl zevk alıyorya hala anlamadım.
Bizim odamızada girdi böyle birisi . Adama ne zevk alıyon namusunla kas dedim . Adam KD mi düzeltmem gerek dedi .
Ne denir . Bu oyunda Kd düzelince adam mı olunuyor . Namusunla kas adın çıkmasın !
[Video net değil kişinin adı okunmuyor kubi

]
(06-09-2010 02:05 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Bizim odamızada girdi böyle birisi . Adama ne zevk alıyon namusunla kas dedim . Adam KD mi düzeltmem gerek dedi .
Ne denir . Bu oyunda Kd düzelince adam mı olunuyor . Namusunla kas adın çıkmasın !
]
Skor tablosunda açık belli

(06-09-2010 02:05 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Bizim odamızada girdi böyle birisi . Adama ne zevk alıyon namusunla kas dedim . Adam KD mi düzeltmem gerek dedi .
]
Benim kd 0.60 civarındaydı 3-4 ayda 0.74 yapabildim.Çok iyi oynadığım söylenemez bende böyle yapiyim ne güzel iş...
clanıda var lavuğun bide clana alırken neye göre almışlar bunu