Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Alın size video:) ak475uk199
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar aslında bir videoyu upload etmem bayağı zaman alıyor.Ancak inat ettim bu hacker ban yemesse rahat duramayacağım.Yetkililer lütfen duyarlı olalım.SS olmaz dediniz video açtım Smile Bir ticket.. Teşekkürler..

İşte: http://tinypic.com/r/v81l7a/6
Ayıp boyle ınsanın emegını calıyorlar ayıp.
(06-09-2010 01:57 PM)islammaj0r Yazılan: [ -> ]Ayıp boyle ınsanın emegını calıyorlar ayıp.
Öyle bir gıcık oluyorum ki bunlara.. Ne zevk alıyorlarsa anlamıyorum Ss.gif
Millet nasıl zevk alıyorya hala anlamadım.
Bizim odamızada girdi böyle birisi . Adama ne zevk alıyon namusunla kas dedim . Adam KD mi düzeltmem gerek dedi .

Ne denir . Bu oyunda Kd düzelince adam mı olunuyor . Namusunla kas adın çıkmasın !

[Video net değil kişinin adı okunmuyor kubi Ss.gif ]
(06-09-2010 02:05 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Bizim odamızada girdi böyle birisi . Adama ne zevk alıyon namusunla kas dedim . Adam KD mi düzeltmem gerek dedi .

Ne denir . Bu oyunda Kd düzelince adam mı olunuyor . Namusunla kas adın çıkmasın !

Skor tablosunda açık belli Smile
(06-09-2010 02:05 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Bizim odamızada girdi böyle birisi . Adama ne zevk alıyon namusunla kas dedim . Adam KD mi düzeltmem gerek dedi .

Benim kd 0.60 civarındaydı 3-4 ayda 0.74 yapabildim.Çok iyi oynadığım söylenemez bende böyle yapiyim ne güzel iş...
(06-09-2010 02:15 PM)kral2424 Yazılan: [ -> ]

Benim kd 0.60 civarındaydı 3-4 ayda 0.74 yapabildim.Çok iyi oynadığım söylenemez bende böyle yapiyim ne güzel iş...
Gel de bunu ona anlat..
clanıda var lavuğun bide clana alırken neye göre almışlar bunu
Referans Adresler