sa arkadaslar benm 37 lvl char wardı oyunu bırakmıstım sımdı gerı basladım ama malesef charın sıfresını unuttum ama doum tarıhı fln sallamıstım yardım edecek warmı lutfennn
Bence yeni bir chara başla. Doğum gününü felan unuttuysan deiştrmezsn şifreni.
Adama hemen yeni char açın demeyin.Hem adam şifreyi değiştirmek istiyorum demiyor ki şifresini almak istiyor.Bak e-mailine gamefirst üye olunca id ni ve şifreni mail olarak atıyordu.Silmemişsen duruyordur e-mailinde.
(06-09-2010 01:12 PM)audaz1 Yazılan: [ -> ]Adama hemen yeni char açın demeyin.Hem adam şifreyi değiştirmek istiyorum demiyor ki şifresini almak istiyor.Bak e-mailine gamefirst üye olunca id ni ve şifreni mail olarak atıyordu.Silmemişsen duruyordur e-mailinde.
Evet . Bi tanıdığımda öyle bulmuştu
(06-09-2010 12:49 PM)sdrkrtl78 Yazılan: [ -> ]Bence yeni bir chara başla. Doğum gününü felan unuttuysan deiştrmezsn şifreni.
KEsin unutmuştur doğum gününü

yaw mail fln silindide esn koduyla char alma dıye bı muhabbet war o ne iş pre fln almıstım chara
(06-09-2010 02:31 PM)emresay1 Yazılan: [ -> ]yaw mail fln silindide esn koduyla char alma dıye bı muhabbet war o ne iş pre fln almıstım chara
ESNl ler varsa elinde şansını dene.Bu arada sen eski NoMercy klanındamıydın?
hatırlamıyom nıckım booker112 ama