Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Buda Yeni Hata Hayırlı Olsun
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Angry arkadaş warrock hata verdiği için sildim komple yeni yükledim bu seferde böyle hata verdi yetti bu warrock ya vallahi oyundan soğudum oyunda oynadığım 1 saatse bu hatalarla uğraştığım 2 saat ne bu ya rezillikAngry
[Resim: adszzzc.png]
Windows 7 akar Big Grin Bu hatayı ben yeni görüyorum ama daha önce çıkmıştır diye düşünüyorum Smile
hergün yeni hatalar görüyoruz artık belki daha önce çıkıştır ama sanmıyorum yeni bir saçmalığa benziyo windows 7 akar ne demek istedin Big Grin
(06-08-2010 10:08 PM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ] hergün yeni hatalar görüyoruz artık belki daha önce çıkıştır ama sanmıyorum yeni bir saçmalığa benziyo windows 7 akar ne demek istedin Big Grin

7 ya ondan dedim güzelmiş Big Grin
işletim sistemim xp Big Grin modifiye
(06-08-2010 10:14 PM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]işletim sistemim xp Big Grin modifiye

Big Grin Big Grin konu saptı ama iyi yapmışsın ha Big Grin
Burdan indirme oyunu . Warrockun sitesinde gamersfirst downloader in yanında ALTERNATE DOWNLOAD var ordan big downloaddan indir Smile
zaten indirme yapmıyorum önceden indirmiş olduğum warrock.exe dosyasından kurulum yapıyorum download yok o başka bir olayda sen olayları karıştırıyorsun Big Grin
(06-08-2010 10:25 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Burdan indirme oyunu . Warrockun sitesinde gamersfirst downloader in yanında ALTERNATE DOWNLOAD var ordan big downloaddan indir Smile

Bende bigdownloaddan indirmiştim öyle dene sorun olacagını sanmıyorum
Referans Adresler