Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 999 Lag Sorunu !!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar her odaya girdigimde 999um. Pc ye yeni format atıldı ve her şey yenilendi (HARD DİSK HARİç). Arka plandada hiçbir program açık değil .

Lagın sorunu ne ?

[Resim: 840803590.png]

SPEED TESTTEN ÖLÇTÜM BU ÇIKTI ??
pc kasıyormu peki_?
Hayır pc daha 3 gün önce yenilendi . Acayip hızlı
svchost.exe diye bi' işlem açıkmı açıksa ss atarmısın.(Görev Yöneticisi>> İşlemker
(06-08-2010 08:45 PM)Smartyy Yazılan: [ -> ]svchost.exe diye bi' işlem açıkmı açıksa ss atarmısın.(Görev Yöneticisi>> İşlemker

Bir banda bak bakıyım Smile

[Resim: aaj1ig.jpg]
(06-08-2010 08:45 PM)Smartyy Yazılan: [ -> ]svchost.exe diye bi' işlem açıkmı açıksa ss atarmısın.(Görev Yöneticisi>> İşlemker

Buyur kardesim

[Resim: adszzoq.png]

Uploaded with ImageShack.us
Kendini 999 görmen bi bugtur. Normalde 0 görmen gerekir. Bu lag değildir Smile Diğerlerine sor onlar kaç görüyor...
Modem tek sana mı ait veya komşularınla mı paylaşıyorsun ?
(06-08-2010 09:52 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Modem tek sana mı ait veya komşularınla mı paylaşıyorsun ?

Benim arkadaşım 5 evle paylaşıyo modemini ama pingi 25'in üstüne çıkmıyo bunun açıklaması ne olabilir acaba ? Ss.gif Big Grin
Sistemin temiz olduğundan emin olun. Trojanlar net hızını düşürür aynı sorunu bende yaşıyordum
Referans Adresler