Arkadaşlar ben Anakart'daki ses kartını iptal edip yeni bir ses kartı takmak istiyorum PC'ye.
Fakat nasıl iptal edebileceğimi bilmiyorum.
Bi arkadaş Onboard'ı flan kapat diyor ama, araştırdım öyle birşeyde bulamıyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Bios ayarlarından kapaman lazım.
(01-19-2010 10:52 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Bios ayarlarından kapaman lazım.
Bios ayarlarına baktımda hiç bi yerde göremedim.
Kendine ait bi ismi flan varmı ?
O konuda tam bilgim yok ama BİOS'dan değiştiğini biliyorum.
Yok biosu kurcalama sen yeni ses kartını tak , srücüsünüde yükle , sonra denetim masasından ses efekti ve ses aygıtları na gir, varsayılan aygıt yeni aldığın ses kartını göster ve tamam yap bu kadar basit

[
attachment=359]
(01-19-2010 11:18 PM)bestblack Yazılan: [ -> ]Yok biosu kurcalama sen yeni ses kartını tak , srücüsünüde yükle , sonra denetim masasından ses efekti ve ses aygıtları na gir, varsayılan aygıt yeni aldığın ses kartını göster ve tamam yap bu kadar basit 
Evet bu işe yarar

Tamam Mehmet abi, hallediyorum.
volkan olmazsa bilgsayardan yönet e gir ordan aygıt yöneticisinden komple iptal eT

(01-20-2010 02:20 AM)suslub4by Yazılan: [ -> ]volkan olmazsa bilgsayardan yönet e gir ordan aygıt yöneticisinden komple iptal eT 
Daha önce halletmiştim kardeşim.
Teşekkürler. (:
Konu Kilit.
(01-20-2010 02:21 AM)Volkan Yazılan: [ -> ] (01-20-2010 02:20 AM)suslub4by Yazılan: [ -> ]volkan olmazsa bilgsayardan yönet e gir ordan aygıt yöneticisinden komple iptal eT 
Daha önce halletmiştim kardeşim.
Teşekkürler. (:
Konu Kilit.
Kilit.