Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: unknown1st satilmistir
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
selam arkadaslar su anda o kadar cok mutluyumki anlatamam Smile dun ebaya ilan verdim bugun satildi burda 100 milyon bile etmez denilen 65 lvl 75 gun goldlu char inanmicaksiniz ama 130 sterline alici bulduSmile

bu ingilizler cok zengin adamlar halen sok icerisindeyim Smile

warrock hayati benim icin bitti SIKICI lag ortami kufurler cocukca kisilerden kurtuldum ohhhh beeeeeeeeeeee

ama gene aranizdayim bilgi ve deneyimlerimi sizinle paylasmaya devam edecegim nede olsa 3 yillik warrock oyuncusuyuz Smile adamım beyfendi totos.gif DOST
senin adına sevindim ^^
tesekkur ederim Smile
Hayatında başarılar o zaman Smile
Senin adına sevindim Hayırlı olsun.
Bende biraz lvl yapayım satıp kurtulacağım.
ingilizlerle temasın varsa benım charı da satalım Tongue
Hayırlı olsun Smile
İngilizlere Nasıl Sattığını Öğrenebilirmiyim Smile
ebaya ekle hesabini eger leveli iyiyse ve kaydadeger esyalar varsa icinde beklemez satilir bu yuksek levellerden banlanan oyuncular varya onlar aliyor genelde 70 lerden 75 lerden banlananlar... cunku takip ediyorum powerlevelers net adresinden adam 73 level banlaninca 63 65 66 levelli hesaplarla geri donuyorlar ne paralar donuyor su oyunda yaaa uff
(06-08-2010 05:57 PM)0ooo0ooo0o Yazılan: [ -> ]İngilizlere Nasıl Sattığını Öğrenebilirmiyim Smile

ebaydan sattim ben ilan ekle makul bi fiyar yaz satilir beklemez ama bunun icin paypal hesabinin olmasi gerekir cunki ugrasmaz gibime geliyor turkiyeye banka hesabina havale gibi seylerle
Yabancılarda para bolTongue
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler