Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Rammstein - Mein Teil (Live in Nîmes, France)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Harika bir performans... Bu parçaya deli olduğum için paylaşmak istedim...

NOT : Metal müzikle ilgili saçma sapan yorumlar yapmayın...Polemik yaratmayın lütfen...

http://www.youtube.com/watch?v=fE8EMWxuZ...re=related
Metal iyidir , Metal güzeldir , Heavy'si ağırdır. Şaka bi yana severim rammistein sağol paylaşım için Smile
(06-08-2010 04:53 PM)lpkaan Yazılan: [ -> ]Metal iyidir , Metal güzeldir , Heavy'si ağırdır. Şaka bi yana severim rammistein sağol paylaşım için Smile

Heavy ağır demek zaten kardeşim Smile) Heavy Metal ağır olmazsa adı heavy metal olamzdı zaten Tongue
(06-08-2010 04:55 PM)MetaLord Yazılan: [ -> ]
(06-08-2010 04:53 PM)lpkaan Yazılan: [ -> ]Metal iyidir , Metal güzeldir , Heavy'si ağırdır. Şaka bi yana severim rammistein sağol paylaşım için Smile

Heavy ağır demek zaten kardeşim Smile) Heavy Metal ağır olmazsa adı heavy metal olamzdı zaten Tongue

Dalgasına söylemiştim Big Grin Sorun değil metal her türüyle güzeldir Smile
Bence Devlet Rock Müziği Kaldırmalı Rock'Müziksiz Hava Sahası Big Grin Big Grin Big Grin
(06-08-2010 04:45 PM)MetaLord Yazılan: [ -> ]NOT : Metal müzikle ilgili saçma sapan yorumlar yapmayın...Polemik yaratmayın lütfen...

Adam polemik yaratmayın demiş ilk adımları atıyosunuz Big Grin Big Grin Gerçi sen "rock müzik" demişsin Big Grin Big Grin
(06-08-2010 04:56 PM)Prime Yazılan: [ -> ]Bence Devlet Rock Müziği Kaldırmalı Rock'Müziksiz Hava Sahası Big Grin Big Grin Big Grin

Al işte Smile Çıkacak abi biliyorum... İlla çıkar... 1986 da tüm metal gruplarına yaptıkları siyaset, cinsellik, savaş karşıtlığı, küfürlü sözleri ve gençleri sözde Tanrı'dan uzaklaştırdığı ve sözde satanizm, anarşizm, ateizm gibi kavramlara sürüklediği için dava açıldı.Ronnie James DIO nun DIO adının italyanca Tanrı demek olduğu ve DIO ismini kullandığı için cenzasini bile protesto etmeye çalıştılar.''Horned Hand'' kavramının ben diyim ''Headbangers'' size göre ''Metalci'' ler için satanizm simgesi olduğunu düşünüyorsunuz. \m/ işareti sadece şans için DIO nun babaannesi tarafından çıkan birşey ve senelerdir kullanılıyor... Benim ve benim gibi düşünenler binlerce insan hangi müzik türüne gönül verdiyseniz saygı duyarız.''Rock müziksiz bir hava sahası'' çok fuzuli bir söz olmuş dostum. adamım ... Laf koymak istiyorsanız ya araştırın bazı şeyleri bilip bilmeden konuşmayın yada biraz saygı duyun.

Konudaki nota bakacak olursan polemik yaratmayın lütfen diye bir cümle kullandım... Gerçekten polemiğe gerek yok... Herkes istediği müziği dinlemekte özgürdür ve bunu kimse engelleyemez.
Kardeşim benim dinlediklerim rockla pek uyuşmaz Wink

2pac,İce Cube,Dmx,Moob Dep
(06-08-2010 05:10 PM)Prime Yazılan: [ -> ]Kardeşim benim dinlediklerim rockla pek uyuşmaz Wink

Adamın yazdıklarını okuduğundan eminmisin? Ne dinliyosun diye sormamış sadece dinlediğim müziğe laf atıp sıfat takmayın demiş.
(06-08-2010 05:10 PM)Prime Yazılan: [ -> ]Kardeşim benim dinlediklerim rockla pek uyuşmaz Wink

Uyuşmadığını anladım zaten... Hip hop R&B Smile Bak onlara lafım yok bende dinlerim arada..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler